Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΔΟΛιοκρατία:Με εντολή της Συγγρού εξαφανίστηκε από το «ΒΗΜΑ» και το διαδίκτυο το άρθρο του Δ. Μάρδα για τους "δολοφόνους" του Καραμανλή!

Εκπληκτικό. Το μεσημέρι ανέβηκε στο «ΒΗΜΑ» ένα πολύ καλό άρθρο του Δημήτρη Μάρδα με τίτλο: «Σχέδιο «Πυθία 1»: Η νεκρανάσταση ενός πολιτικού ανδρός;». [εδώ] Μετά από λίγες ώρες το άρθρο έπειτα από παρέμβαση της Συγγρού κατέβηκε και ...


εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο! Κυριολεκτικά εξαφανίστηκε! Μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχει στην σελίδα του δημοσιογράφου στο "ΒΗΜΑ"! 
Για ποιούς λόγους το κατέβασαν; Γιατί έπεσε σε φλέβα χρυσού! Πράγματι περιέγραφε την προσπάθεια της Συγγρού για «νεκρανάσταση» του ζόμπι Καραμανλή. 
Ετοιμάζουν τον Καραμανλή για δηλώσεις στήριξης του Ηγέτη Αντώνη και τα σενάρια δολοφονίας από Αμερικανούς και Εβραίους βολεύουν στην συγκεκριμένη στιγμή! Μεσολάβησε πάντως ο Ψυχάρης (πατέρας και υιός) και το άρθρο εξαφανίστηκε και ενδεχομένως ο δημοσιογράδφος να έχει αυτή τη στιγμή πρόβλημα, που τόλμησε να αμφισβητήσει την αυθεντία του Καραμανλή, των αγωγών και των «αδερφών» Ρώσων που επιδίδονται ανενόχλητα σε "αντιπαρακολουθήσεις" στην βίλα της Ραφήνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :