Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Και κάτι που δεν το εμπεδώσαμε πολύ καλά! Ξαναδικαιώθηκε ο Αντώνης Σαμαράς!

Είχαν περάσει αρκετές μέρες που δεν είχε δικαιωθεί ο Αντώνης Σαμαράς και ανησυχούσαμε. 
Τελικά ο Αντώνης δικαιώθηκε και από την Μέρκελ. Έντρομη η Άντζελα διαπίστωσε το αλάθητο του Αντώνη στο προχθεσινό τους ραντεβού. Δεν είχε διαπιστώσει ιδίοις ...


όμμασι το μεγαλείο του Αντώνη. Αλλά της δόθηκε η ευκαιρία. Είχε το δικό της ραντεβού με την Ιστορία και τον Αντώνη. Τώρα η ζωή της άλλαξε για πάντα, οριστικά και αμετάκλητα.
Η Άντζελα κατάλαβε ότι ο Αντώνης είχε δίκιο σε όλα, η Ελλάδα πέρασε μια σκοτεινή διετία και ότι «Υπάρχει ελπίς»! Ο «Ελλάς-Ελλάς» είναι η αλήθεια, η ελπίδα, το φως και η αισιοδοξία του ελληνικού λαού. Είναι το χαμόγελο, η λάμψη, η τόλμη και η γοητεία!
Τι κι’ αν η αποτυχία του πρώτου μνημονίου, εκφράζει την αποτυχία των Μεταρρυθμίσεων για άλλη μια διετία,. Ψιλά γράμματα για τους μάγους του Αντώνη που θα μας μηδενίσουν τα ελλείμματα και τα μυαλά και όλοι μαζί θα χορεύουμε τζιτζιολέτα για την δικαίωση του Αντώνη!
Σε non paper που κυκλοφόρησε ο Πολιτικός Σχεδιασμός της Συγγρού για να μας παραπληροφορήσει άλλη μια φορά, εξυπακούεται ότι τονίζεται η δικαίωση του Αντώνη έναντι της Άντζελας που έμεινε αποσβολωμένη να κοιτάζει τη δικαίωση.
Έχουν δίκιο που δεν ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και έχουν δίκιο που ψήφισαν το δεύτερο.
«Για πρώτη φορά, μετά από πάνω από δύο σκοτεινά χρόνια, για την Ελλάδα αρχίζει να αχνοφέγγει ένα φως αισιοδοξίας, ενώ και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό σταδιακά αποκαθίσταται. Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από αυτές τις εξελίξεις, διότι αποδεικνύουν την απόλυτη ορθότητα των επιλογών της και του πολιτικού της λόγου» … ! Τα λόγια είναι περιττά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :