Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δεν μπαίνει ο Καρατζαφέρης στη Βουλή και είναι έτοιμος ο Πλεύρης να την κάνει!

Άσχημα μαντάτα στο ΛΑΟΣ. Έχει πέσει πανικός, κυρίως λόγω των στελεχών που χάνουν προς τρεις κατευθύνσεις: ΝΔ, Χρυσή Αυγή και Καμμένο. 
Οι δημοσκοπήσεις ξέρουν ότι μαγειρεύονται και αλλοιώνονται τα συμπεράσματά τους κατά τα ...


συμφέροντα της διαπλοκής. Οι απώλειες όμως στελεχών είναι παραπάνω του αναμενόμενου και φτιάχνουν κακό κλίμα!
Μέσα σε αυτό τον πανικό στην Καλλιρόης, άρχισε τελευταία να κρατά αποστάσεις και ο Πλεύρης! Όπως πρόσφατα διαφώνησε ουσιαστικά με τις δηλώσεις Καρατζαφέρη για ποινικές ευθύνες των Καραμανλή και Παπανδρέου για το έλλειμμα. Αμέσως έπεσαν τηλέφωνα στον Πλεύρη και από καραμανλικής και από σαμαρικής πλευράς (Βορίδης). Και έτσι … «κράτησε αποστάσεις»!
Η ρωγμή μεταξύ Πλεύρη και Καρατζαφέρη υπήρχε. Τελευταία όμως άρχισε να μεγαλώνει. Και οι φήμες θέλουν τον Πλεύρη να προσχωρεί τις επόμενες μέρες στη Νέα Δημοκρατία προς ενίσχυση του «Φιλελεύθερου» Πατριωτικού Μετώπου που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα.
Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο τον ενδιαφέρει να μπει στη Βουλή παρά να το διακινδυνεύσει με τον Καρατζαφέρη που είναι καμένο χαρτί πλέον ….

Παρατήρηση: Λόγω της οικογενειοκρατίας που κυριαρχεί στη ΝΔ, ο Θανάσης έχει προτεραιότητα επειδή είναι γιός του Κωνσταντίνου Πλεύρη, που θεωρείται μεγάλος αγωνιστής της δεξιάς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :