Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ευτυχώς το ΠΑΣΟΚ έριξε χλαπάτσα στο αποκρουστικό νομοσχέδιο Βορίδη !

«Κόκκινο» στο σχέδιο νόμου Βορίδη για την απελευθέρωση στα ταξί άναψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida κατά την σύσκεψη που είχε με τα κυβερνητικά στελέχη του Κινήματος ο ...


κ. Βενιζέλος υπεραμύνθηκε της ανάγκης να γίνουν αλλαγές στο σχέδιο νόμου τονίζοντας ιδιαίτερα ότι πρέπει να δοθούν νέες άδειες και να γίνει απελευθέρωση των εννιαθέσεων τουριστικών βαν.

Σε αντίθετη περίπτωση – όπερ και το πιθανότερο με βάση την ως τώρα άκαμπτη στάση του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη, αλλά και τις αντιδράσεις των αυτοκινητιστών – ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι θα μιλήσει ο ίδιος με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Την διαφωνία του με το νομοσχέδιο Βορίδη επανέλαβε ο Γιάννης Ραγκούσης ενώ ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης έκανε λόγο για «νομοσχέδιο Λυμπερόπουλου» και τόνισε πως «κανονικά θα έπρεπε να έρθει μετά τις εκλογές».

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε επίσης από τα στελέχη του να σταματήσει η συζήτηση περί των διαγραφέντων, θέμα που θα συζητηθεί αύριο στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται πως ο πρόεδρος του Κινήματος ετοιμάζεται για «σαλαμοποίηση» καθώς κάθε περίπτωση θεωρείται διαφορετική.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι οι κ.κ. Βασίλης Γερανίδης, Ευάγγελος Αργύρης και Νίκος Σαλαγιάννης δεν θα είναι υποψήφιοι βουλευτές. Οι δύο πρώτοι θα είναι υπεύθυνοι για την επιτροπή ψηφοδελτίων ενώ ο κ. Σαλαγιάννης – όπως αποκάλυψε το iefimerida – θα αναλάβει γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ στη θέση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :