Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Στα μαχαίρια Πάγκαλος με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Άλλο που δεν θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Να τους βρ΄πισει ο Πάγκαλος. Η καλύτερή τους. Έτσι βρίσκουν την ευκαιρία να μας θυμίσουν ότι παλεύουν για το «δίκιο του εργάτη»!
Στην συνέντευξή του ο Θ. Πάγκαλος ...


χαρακτηρίζει ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ ως κομουνιστογενή κινήματα τονίζοντας, ότι η … «πραγματική αριστερά παραμένει το ΠΑΣΟΚ». Μάλιστα ο Θεόδωρος Πάγκαλος συνδέει το τραγικό περιστατικό της Μαρφίν με το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ.

«Με ενοχλεί η ανομία, οι βίαιες πράξεις οπαδών καθοδηγούμενων από αυτούς τους δυο πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι απαγορεύουν την άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων συμπολιτών τους, καταστρέφουν και πυρπολούν περιουσίες και σε μερικές περιπτώσεις όπως εκείνη της Marfin, οδηγούν σε αποτρόπαιο θάνατο αθώους εργαζομένους»

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του ΚΚΕ

«Ο Πάγκαλος, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ποιοι μηχανισμοί και γιατί δημιουργούν τις Μαρφίν, το κρύβει για να συκοφαντεί και να προβοκάρει το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα. Αυτό που θέλουν να αποτρέψουν με κάθε τρόπο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και η συμμαχία τους, η ΕΕ, είναι την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, τη λαϊκή χειραφέτηση και οργάνωση, γιατί γνωρίζουν καλά ότι αυτή είναι η δύναμη που μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια. Αυτό αποδεικνύουν και οι συκοφαντίες Σαμαρά, Πάγκαλου και λοιπών».

Στο ίδιο κλίμα ήταν και η απάντηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από μία τέτοια επιχείρηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρωταθλητής του ψεύδους και της φαιάς προπαγάνδας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος. Το νέο αντιαριστερό παραλήρημα του μα είναι γνώριμο από παλιά. Ο λαός τους έχει καταλάβει και τους απορρίψει ανατρέποντας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :