Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η άφεση αμαρτιών στους διαγραφέντες της ΝΔ σημαίνει ότι μετάνιωσε ο Σαμαράς που τους διέγραψε;

Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός κυριαρχούν στη Σαμαρική Νέα Δημοκρατία. 40 μέρες πριν τις εκλογές και έχουν μετανιώσει για τις «επαναστατικές» επιλογές των δύο τελευταίων ετών. Κάτι όμως που ...


αναιρείται με την άφεση αμαρτιών που δίνουν στους διαγραφέντες βουλευτές οι οποίοι υπακούνε … στο κάλεσμα για συστράτευση (πατάτα δηλαδή και η επιστράτευση του Σαμαρά!).
Τελικά τι θέλουν στη ΝΔ. θα τηρήσουν το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που ζητά η Ευρώπη για την εξυγίανση της κλινικά νεκρής ελληνικής οικονομίας ή θα αρχίσουν επαναδιαπραγματεύσεις και αντίσταση στο 4ο Ράιχ, κάτι που αντιπροσωπεύουν οι διαγραφέντες που επιστρέφουν στη ΝΔ και παρουσιάζονται στα δελτία των οχτώ, ως τρόπαια της νεοδημοκρατικής επιστράτευσης …
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αποφασίσει εάν είναι με τη ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας ή με τις σέχτες που έχουν περικυκλώσει το γραφείο του Σαμαρά στην Συγγρού και παρακολουθούν τα πάντα για να έχουν την απόλυτη κυριαρχία σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Σαμαρά, κάτι που ευτυχώς όσο περνάνε οι μέρες απομακρύνεται όλο και περισσότερο.
Σε μια τέτοια Νέα Δημοκρατία ζητάνε οι σαμαρικοί να γίνουν και οι Φιλελεύθεροι νεροκουβαλητές και τσιράκια των Πρακτόρων και των Φαήλων. Άσους να ζητάνε. Εμείς δεν θα πάρουμε γιατί η άνοδος στην εξουσία των περίεργων συμβούλων του Αντώνη θα σημάνει μια Νέα Μικρασιατική Καταστροφή για την Ελλάδα. Εμείς ήμασταν πάντα απέναντι, όσο και να θέλουν να εμφανίζονται σήμερα οι προδότες, Βενιζελικοί και Φιλελεύθεροι … !

Δεν υπάρχουν σχόλια :