Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ευτυχώς που προσχώρησε στη ΝΔ ο Βορίδης the Hammer και έγινε το κόμμα πατριωτικό! Lol !

Προσοχή! Τα χρυσά μανικετόκουμπα είναι το νέο σήμα
κατατεθέν του Βοριδικού Πατριωτισμού! 
Να δείτε πως το είπε στον Αυτιά ο Βορίδης! Ο Αντώνης Σαμαράς συγκροτεί μια μεγάλη πατριωτική παράταξη. Και καπάκι η γελοία δήλωση περί δικαίωσης: «Ο Αντώνης Σαμαράς δικαιώνεται για τη στάση του». Lol !!! 
Το μοτό όλων των ...


σαμαρικών αναφέρεται πάντα στην «δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά»! Κρύβονται έτσι οι κωλοτούμπες του Κομανέτση και οι απίστευτες αποτυχίες στις προβλέψεις του σαμαρικού επιτελείου. Πιο αποτυχημένους «μάγους» δεν έχει ξαναδεί η οικουμένη!
Τι θέλει να πει όμως με τις «πατριωτικές» δηλώσεις του ο ποιητής Μάκης; Ότι πριν αυτός εισέλθει στη ΝΔ, οι ψηφοφόροι του κόμματος, οι απλοί Νεοδημοκράτες, δεν ήταν πατριώτες; Ελληνόμετρο κρατά και ο Μάκης ο Βορίδης; Πως μετράται άραγε αυτός ο έρμος πατριωτισμός; 
 Πριν τον Βορίδη ή τον Σαμαρά, ξεκίνησε ο πατριωτισμός στη ΝΔ; Πως εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο αγωνιστής Νεοδημοκράτης δεν ήταν τόσο πατριώτης ή τόσο αγωνιστής, για τα γούστα του Μάκη the Hammer;

Η ανησυχία μας για το κομματικό μίγμα που έχει προκύψει στην Συγγρού μεγαλώνει, έπειτα από τέτοιου είδους εθνικοπατριωτικές αηδίες που προκαλούν αναγούλα και απέχθεια σε κάθε δημοκρατικό πολίτη.
Αυτό που φοβόμασταν με τις συνταγές του Σαμαρά, έγινε πράξη. Η ΝΔ κυριαρχείται πλέον από ακροδεξιά στοιχεία με χουντικό παρελθόν … επικίνδυνα για το μέλλον του τόπου.
Η προσπάθεια του Σαμαρά να λειτουργήσει η νέα ΝΔ ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλους τους υμνητές του Λεπενισμού και της Εφταετίας μόνο συμφορές και ταραχές προμηνύουν για την χώρα μας ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :