Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Λεφτά υπάρχουν! 1.760 ευρώ για ένα διήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες ξόδεψε ο Βορίδης!

Στις 29 Δεκεμβρίου σχολιάσαμε την επιλογή του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη να ταξιδέψει αεροπορικώς Αθήνα-Βρυξέλλες στην πρώτη θέση ξοδεύοντας 990 ευρώ. Φαίνεται ότι ο κ.Βορίδης συγκινήθηκε από την ...
ανάρτηση μας κι αποφάσισε να ξοδέψει ακόμα περισσότερα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια:

Εγκρίνεται η μετάβαση στις Βρυξέλλες από 02/02 έως και 03/02/2012 του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαυρουδή Βορίδη, προκειμένου να έχει συνομιλίες με Έλληνες και ξένους Ευρωβουλευτές επί θεμάτων αρμοδιότητάς του ( 02/02 – 03/02/2012).

Πόσο κόστισε η άνευ αντικειμένου μετάβαση του κ.Βορίδη στις Βρυξέλλες;




Σύμφωνα μάλιστα με το έγγραφο, ο κ.Βορίδης χρειάστηκε 1.160 ευρώ για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο οικονομικής θέσης για τις Βρυξέλλες, εκτός κι αν ψεύδεται και το εισιτήριο ήταν πρώτης θέσης.


Όσο για τα 290 ευρώ που ξόδεψε για μια διανυκτέρευση, αν ειδικά πρόκειται και για μονόκλινο δωμάτιο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι έμεινε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία των Βρυξελλών, αξιοποιώντας τις θυσίες του ελληνικού λαού με έναν τρόπο μάλλον αντιπαραγωγικό...

Πηγή : Παραπολιτική

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Απατεώνα Βορίδη.
Εδώ πληρώνονται όλα!