Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τα ΜΜΕ συνειδητά συμμαχούν με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για να αποκλείσουν κάθε φωνή που χαλάει τη σούπα των δύο κομμάτων.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Η Δράση και εγώ.
Χθες το μεσημέρι η Δράση χαρακτήρισε άδικη την οριζόντια περικοπή κατά 12% όλων των συντάξεων που υπερβαίνουν τα 1.300 € και ζήτησε - αντί της γενικής περικοπής - να ...


περικοπούν περισσότερο οι συντάξεις των λεγομένων ευγενών ταμείων. Στην ανακοίνωση υπήρχε και το σκεπτικό. 
Η ανακοίνωση διενεμήθη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά καμιά τηλεόραση, κανένα ραδιόφωνο, καμιά εφημερίδα δεν την αναμετάδωσε. 
Εξαίρεση μερικά blogs, το site της Δράσης και ο τοίχος στο facebook της Δράσης.

Προσέξετε: Τα ΜΜΕ συνειδητά συμμαχούν με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. για να αποκλείσουν κάθε φωνή που χαλάει τη σούπα των δύο κομμάτων. Παρουσιάζουν τις φωνές των άκρων επειδή αυτά - ενώ αντιπολιτεύονται το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. - δεν προτείνουν οποιαδήποτε εναλλακτική λύση. Αποκλείουν όμως την παρουσίαση τεκμηριωμένων εναλλακτικών λύσεων και τους φορείς αυτών των λύσεων. Καλλιεργούν σε εσάς την υποχθόνια πεποίθηση ότι την εξουσία στην Ελλάδα μπορεί να τη διαχειρίζονται μόνο το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. Κανείς άλλος.

Εχθρός της Δράσης είναι τα ΜΜΕ. Τον εχθρό μπορούμε να τον πολεμήσουμε και να τον εξοντώσουμε. Πως; Κάνοντας share και retweet τις καταχωρίσεις μου στο facebook και το twitter. Δοκιμάστε αρχίζοντας με το χθεσινό βιντεάκι μου για τις συντάξεις. Στόχος 1.000 shares και 1.000 retweets.

Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τη μάχη και να αλλάξουμε το κατεστημένο που μας έχει οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Η Δράση θα συμμετάσχει στις εκλογές. Ούτε αυτό έμαθε η κοινή γνώμη. Κάνετε share και retweet και αυτό το μήνυμα.

O Στέφανος Μάνος στην σελίδα του στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :