Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Με αντάλλαγμα την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας εισήλθε στο κόμμα ο σκληρός (Λ)επενικός Βορίδης

Η Νέα Δημοκρατία καθιερώνει Σχολή Δελφίνων από στελέχη πρώην παρατάξεων, που εισέρχονται στο κόμμα αφού έχουν εξασφαλίσει ανταλλάγματα σε πολύ ...


υψηλά κομματικά αξιώματα.
Το πρόβλημα με τον Βορίδη είναι ότι εισέρχεται στη ΝΔ με δικό του σκληροπυρηνικό και extra (Λ)επενικό μηχανισμό, που βρίσκεται πολύ κοντά στα φαηλικά δίκτυα και στυος διάφορους πράκτορες που ευδοκιμούν πέριξ της Συγγρού! Έχουν το ίδιο ακριβώς προφίλ!
Τα ακροδεξιά σταγονίδια της ΝΔ με τον Βορίδη στέλνουν μήνυμα σε όλους τους επίδοξους δελφίνους της ΝΔ (π.χ. Στυλιανίδη) αλλά και στον ίδιο τον Καραμανλή της Ραφήνας, από τον οποίο ζητείται αφωνία και στήριξη στις κεντρικές επιλογές της Νέας ΝΔ.
Με την είσοδο του Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία η κεντροφιλελεύθερη και μεσαιοταξική φυσιογνωμία της, τελείωσε οριστικά και μάλιστα άδοξα, ως ένα αποτυχημένο πείραμα!
Από δω και πέρα παίρνουν πραγματικά το πάνω χέρι τα σ(α)ταγονίδια της Ακροδεξιάς με σκοπό να καθορίσουν τις εξελίξεις ακόμη και στην μετά-Σαμαρά εποχή! Θεωρούν ότι η Νέα Δημοκρατία πέρασε οριστικά στα χέρια τους και δεν πρόκειται να την παραδώσουν με τίποτα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :