Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί ήταν σκηνοθετημένη η επίθεση λάσπης κατά της Ντόρας Μπακογιάννη;

Victoria' s Secret !
Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι! Ή μήπως δεν υπάρχουν; Μήπως η χαλάρωση των θεσμών εξυπηρετεί τα σχέδια σκοτεινών πολιτικών και διαπλεκόμενων συμφερόντων; Μήπως οι περίφημες ...


«Ανεξάρτητες Αρχές» τελικά είναι εξαρτημένες από κομματικά και οικονομικά επιτελεία; Τι γίνεται ότι αυτές οι «Ανεξάρτητες Αρχές» ρίχνουν στα νύχια της παραπληροφόρησης πολίτες και επιχειρηματίες;

Στην περίπτωση του Ισίδωρου Κούβελου οι κινήσεις του Αντιεισαγγελέα Νικολούδη είναι πολύ ύποπτες και εγείρουν πολλά ερωτηματικά. 
Στον έλεγχο επιχειρηματικών κινήσεων εμπλέκονται τρεις υπηρεσίες. Η εφορία, η «Ανεξάρτητη Αρχή» του Νικολούδη (Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες) και ο Β. Αργύρης (πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής για το «πόθεν έσχες» των πολιτικών).

Και οι τρεις υπηρεσίες πριν δημοσιοποιήσουν οποιοδήποτε όνομα ή οποιαδήποτε πληροφορία όφειλαν να διασταυρώσουν τις «πληροφορίες» τους και όφειλαν να πάρουν τουλάχιστο ένα τηλέφωνο και να ζητήσουν εξηγήσεις από το πρόσωπο του «ελέγχου» τους. 
Επί τω προκειμένω του Ισίδωρου Κούβελου. Κάτι που δεν έκαναν … «παρανόμως»! Το κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό με σκοπό να σπιλώσουν συνειδήσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες, την στιγμή που θα θεωρούσαν πιο κατάλληλη στιγμή.

Γιατί άραγε το κράτησαν … «μυστικό»; Ποιοί το ήξεραν πριν δημοσιοποιηθεί η υπόθεση; Μήπως ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς; Μήπως η επίθεση λάσπης σχετίζεται με την απαίτηση της Συμμαχίας να δοθούν εξηγήσεις από τα κόμματα για τα δάνειά τους και τις επιχορηγήσεις τους; Είναι φανερή η διαπλοκή και η ενορχήστρωση της βρώμικης επίθεσης λάσπης κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :