Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΝΤ1 έχει αναλάβει την εργολαβία λάσπης κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Τώρα που μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο καλό είναι να βλέπουμε κάποιες λεπτομέρειες που καθορίζουν και την ουσία. Ενώ σε όλα τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα sites αναδείχθηκε ο βρώμικος πόλεμος λάσπης που δέχεται η ...

Ντόρα Μπακογιάννη, εξαιτίας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του συζύγου της, μόνο ένα κανάλι, ο ΑΝΤ1 του Κυριακού και κάποια (γραφικά) πολανίτικα ιστολόγια αρνήθηκαν να παρουσιάσουν το θέμα αντικειμενικά και με βάση τις πραγματικές του διαστάσεις.
Ο λόγος που ο Κυριακού βυσσοδομεί είναι απλός. Διότι Κούβελος - Κυριακού  έχουν διεκδικήσει την προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Σε αυτή τη μάχη κέρδισε ο Ισίδωρος Κούβελος. Από τότε ο Κυριακού το κρατά μανιάτικο.
Μάλιστα ο Ισίδωρος Κούβελος έχει προσφύγει στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο με επιστολή του για τον βρώμικο και αδικαιολόγητο πόλεμο που δέχονταν τον Δεκέμβριο του 2008, από τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1. Τότε κατήγγειλε ότι: «Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 το τελευταίο δεκαπενθήμερο, κυρίως στο βραδινό δελτίο ειδήσεων … ισχυρίζεται και διαδίδει ψευδή πραγματικά περιστατικά και αρνητικά σχόλια για την εν γένει προσωπικότητά μου και την ιδιότητά μου ως προέδρου της Επιτροπής Διεκδίκησης Μεσογειακών Αγώνων, για τη διεξαγωγή τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη του Βόλου».
Από αυτή την εποχή πηγάζουν το μίσος και η εμπάθεια του Μίνωα Κυριακού κατά της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου.
Τα προηγούμενα χρόνια, στον ΑΝΤ1, πάρα πολλές φόρες έχουν υιοθετήσει οποιαδήποτε φήμη κυκλοφορούσε κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, διαστρεβλώνοντας ακόμη περισσότερο αυτές τις φήμες! Όπως συμβαίνει και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :