Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Δεν εγκαταλείπει την καρέκλα του ο Καρχιμάκης!

Αναμενόμενο! Εξάλλου πως θα γίνει η "δουλειά" που ετοιμάζουν στο ΠΑΣΟΚ; Το βαθύ ΠΑΣΟΚ εννοείται. 
Από την πτέρυγα Βενιζέλου έχει τεθεί ήδη ζήτημα ηθικής τάξης για τον Καρχιμάκη λόγω της συγγενικής σχέσης του με τον Χρήστο Παπουτσή. Ο Καρχιμάκης τους ...


διαμηνύει ότι «υπάρχει θεσμική λειτουργία του γραμματέα που θα επιτελεσθεί». Τώρα εάν οι βενιζελικοί πιστέψουν ότι ο Καρχιμάκης είναι ειλικρινής, τότε είναι άξιοι της τύχης τους.
Υπάρχουν πάρα πολλές υποψίες για τους τρόπους που θα επιχειρήσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ να αντιστρέψει το αποτέλεσμα. Από την πλευρά Βενιζέλου προτείνεται την ευθύνη της διαδικασίας να αναλάβει στο σύνολό του το Πολιτικό Συμβούλιο ή κάποια άλλη εκλογική επιτροπή.
Η απάντηση του Καρχιμάκη ήταν απολαυστική: «Δεν μπορεί να καταργηθεί η θεσμική λειτουργία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Η διαδρομή του, η πορεία του και οι αγώνες του για την ανατροπή της Δεξιάς δεν του επιτρέπουν παρά να σκέφτεται την ομαλή πορεία του Κινήματος και την ενότητά του στη δύσκολη συγκυρία. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται από κανέναν να αμφισβητεί την αγωνία του γι' αυτό τον χώρο».

Συμπέρασμα: ο Καρχιμάκης και ο Παπανδρέου τα έχουν βρει με την Δεξιά και μάλιστα τους σκληρούς Πολανίτες του Σαμαρά για να ανατρέψουν προς όφελός τους τον Βενιζέλο. Βρήκαν ένα πιόνι, τον Παπουτσή, που θυμίζει την επιλογή Πετσάλνικου, γιατί το συμφωνημένο ήταν ο Παπανδρέου να παραδώσει στον συμφοιτητή Αντωνάκη. Ο Βενιζέλος δεν υπήρχε στους σχεδιασμούς τους. Η παρουσία του ανατρέπει τα όνειρα των συγκατοίκων!

Δεν υπάρχουν σχόλια :