Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ είναι μεταλλαγμένο !

Μεταλλαγμένο θεωρεί το ΠΑΣΟΚ
η διαγραφείσα βουλευτής, Κυριακή Τεκτονίδου 
Για «μεταλλαγμένο» ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο σε κείμενο που έχει αναρτήσει στην προσωπική της ιστοσελίδα, η διαγραφείσα βουλευτής, Κυριακή Τεκτονίδου, αιτιολογώντας την απουσία της από την ...


ψηφοφορία της Κυριακής στη Βουλή για το νέο οικονομικό πρόγραμμα

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν η ψυχή των ανθρώπων που το πίστευαν, ήμασταν εμείς που το στηρίξαμε έργω και λόγω», αναφέρει και προσθέτει ότι «σήμερα πια είναι ένα άδειο πουκάμισο, ένα αδιέξοδο μονοπάτι» και τελικά πως «το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ έχει πάρει διαζευκτήριο, μια για πάντα από την κοινωνία».

«Αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους μεγαλοπαράγοντες του κόμματος σήμερα δεν είναι η διαγραφή κάποιων από το ΠΑΣΟΚ, αλλά η διαγραφή του ίδιου του Κινήματος από την ατζέντα της κοινωνίας» αναφέρει.

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάποιος τολμάει να αντιδράσει, να πει και κυρίως να πράξει αυτά που πιστεύει. Η Κυρία Τεκτονίδου είναι μόνο λίγους μήνες στη Βουλή και τα όσα ειπώθηκαν για ρουσφέτια κτλ είναι τελείως άτοπα. Ένα μεγάλο μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

«Δεν είσαι ο Γιώργος που αγαπούσα μια φορά...»
Ναι δεν είναι ο ΓΑΠ που αγαπούσες γιατί σου χάλασε τη σούπα! δε μπορείς να υπηρετήσεις την εκλογική σου πελατεία και να επανεκλεγείς εύκολα!!! Ξεφτιλισμένοι βουλευτές της συμφοράς! Καμία πρόταση για περικοπές των προνομίων και των υπέρογκων αμοιβών σας δεν άκουσα!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμα θες να φύγεις φύγε άμα θες να κλάψεις κλάψε να γκρινιάζεις μόνο πάψε δεν μπορώ να τ' ανεχτώ άμα θες να φύγεις φύγε στο 'πα και στο ξαναλέω μην μου πεις μετά πως φταίω όταν μ' άλλη θα μπλεχτώ

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ένα μικρό καράβι (δις) που ήταν α-α-αταξίδευτο (δις) ω-ε, ω-ε, ω-ε, ω-ε Κι έκανε ένα μακρύ ταξίδι (δις) μέσα εις τη-στη-στη Μεσόγειο (δις) (Βάλτε "Ελλάδα μας" εσείς) ω-ε, ω-ε, ω-ε, ω-ε Και σε πέντ’-έξι εβδομάδες (δις) (Βάλτε "τριάντα πέντε χρόνια" εσείς) σωθήκαν ολες-όλες-όλες οι τροφές (δις) (Βάλτε "εφάγαν όλα τα λεφτά" εσείς) ω-ε, ω-ε, ω-ε, ω-ε Και τότε ρίξανε τον κλήρο (δις) να δούνε ποιός-ποιός-ποιός θα φαγωθεί (δις) ω-ε, ω-ε, ω-ε, ω-ε Κι ο κλήρος πέφτει στον πιο νέο (δις) που ήταν α-α-αταξίδευτος (δις) (Βάλτε ότι θέλετε εσείς εδώ, αλλά κόσμια, έτσι) ω-ε, ω-ε, ω-ε, ω-ε (ΠΡΟΣΟΧΗ: ο παρακάτω στοίχος έχει απαγορευθεί ως φρικώδης και εξαιρετικά άσεμνος) Κι αν σας αρέσει αυτή η ιστορία (δις) την ξαναλέμε-λέμε-λέμε απ’την αρχή (δις) ω-ε, ω-ε, ω-ε, ω-ε

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε από δακρύβρεχτες αντιαισθητικές αναφορές σε τραγουδιακια του κ@λου... κι'εγώ, όταν μιλάνε για κβαντική φυσική που δεν καταλαβαίνω μία, για να τραβήξω την προσοχή της παρέας, πετάω καμιά ατάκα από κομφούκιο, λάο τσε, ή ηράκλειτο (από όλους αυτούς έχω μάθει απ'έξω ατάκες για να το παίζω γνώστης, μη νομίσετε ότι τους κατέχω...) έτσι μανδάμ κι'εσείς, αφού καταφέρατε, με σπουδές πολύ κάτω του μέσου όρου των ελλήνων πτυχιούχων ΑΕΙ να την βγάλετε κοτσάνι τόσα χρόνια, τώρα που τα δανεικά τελείωσαν και δεν μπορείτε να καλμάρετε τις αχόρταγες τσέπες των ψηφοφόρων σας, μας είπατε και το ποίημα (και τί ποίημα! ) και την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια μπροστά στις ευθύνες σας... στο καλό λοιπόν... "χάρτινο φεγγαράκι" και "στον άλλο κόσμο που θα πας, "κοίτα μη γίνεις σύννεφο" (ξέρω πολύ καλύτερα τραγούδια για την περίσταση, έχουν όμως αγγλικό και ιταλικό στίχο και πολύ δυνατές ηλεκτρικές κιθάρες, δεν είναι για εσάς)

Ανώνυμος είπε...

Τα παρακάτω αποσπάσματα από την "Αντιγόνη" σας λένε τίποτα κυρία Τεκτονίδου;;; "Το κέρδος, με τις ελπίδες που γεννάει συχνά καταστρέφει τους ανθρώπους" "Αν ο ιθύνων νους μιας πολιτείας ολόκληρης δεν παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις αλλά από φόβο έχει το στόμα του κλειστό, ο άνθρωπος αυτός είναι ανάξιος" "Όποιος θεωρεί ένα ακριβό του πρόσωπο πράγμα πιο μεγάλο από την ίδια του την πατρίδα, αυτόν τον ονομάζω τιποτένιο" "Ποτέ δεν θα μπορούσα να σωπαίνω αν αντί για τη σωτηρία, έβλεπα το σκοτάδι της πλάνης να πέφτει απάνω στους ανθρώπους του τόπου μου, ούτε ποτέ θα έκανα δικό μου φίλο έναν εχθρό του τόπου μου"

Ανώνυμος είπε...

Κυρα Τεκτονίδου, που τόσο πολύ μας αγαπάς και τόσα καλά έχεις κάνει στη χώρα, δεν μας είπες (οπως και όλοι οι πατριωταράδες αντιμνημονιακοί) ποιόν άλλο δρόμο μπορούμε να πάρουμε εκτός του μνημονίου. Αυτόν της χρεωκοπίας; Υπάρχει λογικός άνθρωπος που να προτιμά τη σίγουρη χρωκοπία απο την έστω και μικρή πιθανότητα μιας λύσης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά κυρά μου, αυτό δεν είναι επιστολή, αυτή είναι Τεκτονιάδα... Τόσο πολύ πιά θέλετε να μας δικαιολογήσετε τη πράξη σας? Θα αρκούσε μια πολύ μικρότερη πλην ολίγον περισσότερο συγκροτημένη επιστολή... Κατά τα λοιπά, αφού πιστεύετε ότι τα κόμματα δεν πρέπει να παρακολουθούν τις εποχές και τις ανάγκες τους, και αφού το μόνο που έχετε να μας παραθέσετε στο αμείλικτο ερώτημα των συνεπειών της χρεωκοπίας είναι ο εκ του προχείρου ποιητικός σας οίστρος, στο καλό να πατε και να μη μας γράφετε, αρκετά μας είπατε σήμερα....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ εισαι γνήσιο τέκνο του ανδρεα και οχι ο Γιωργακης.Εαν ζουσε απο υπουργιο σε υπουργιο θα σε είχε. Θυμίζεις την Εβητα Περον με την .ευαισθησία σου για τους φτωχους εργαζωμενους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ Η ΜΑΝΑ ΚΑΘΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ................. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ.................. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑΜΕ...............................

Ανώνυμος είπε...

Ηταν ψηλος, ηταν ωραιος, ηταν τρυφερος με τις γυναικες και ειχε και ποδηλατο για βολτες... Και ολες τον αγαπησαν παραφορα. Και μια μια τον εγκατελειψαν, Τεκτονιδου, Τσοκλη, Ζουνη, Ξενο..κλπ., και αλλες ων ουκ εστιν αριθμος... ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: αυτη ειναι η φυσικη συνεπεια οταν η πολιτικη ασκειται με ορους Αγιου Βαλεντινου, Θεια ναναι η χαρη του... Χρονια πολλα στις πληγωμενες αγαπες

Ανώνυμος είπε...

Υπηρέτησα 28 χρόνια τον άνεργο... Και ακόμα δεν κατόρθωσε η κυρία Τεκτονίδου να του βρει δουλειά; Αφού λοιπόν οι θεωρίες της μέχρι σήμερα αποδείχτηκαν άχρηστες, ας αφήσει τις πιρουέτες... Αν θέλουμε fair play πρέπει να αφήσουμε και την Τρόικα να δοκιμάσει τις δίκες της συνταγές για τα επόμενα 28 χρόνια και μετά να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα με τρόπο αντικειμενικό!

Ανώνυμος είπε...

Συμπαθεστάτη κυρία Τεκτονίδου ,..σέβομαι απόλυτα την απόφασή σας να καταψηφίσετε το "μνημόνιο", ..διαφωνώ ριζικά όμως με την αιτιολόγηση της απόφασής σας αυτής.! ...δεν είχατε καθήκον να ψηφίσετε είτε ναί είτε όχι , ..όπως επίσης δεν είναι καθήκον του βουλευτή να ψηφίζει όταν η συγκυρία τον υπερβαίνει ! ..καθήκον σας είναι να προκρίνετε αυτό που πιστεύετε ότι ωφελεί τον τόπο ! ...η Αντιγόνη επικαλέστηκε τον θείο νόμο και το καθήκον στον άταφο αδελφό της ,..δεν έπραξε υπέρ κάποιου ούτε και εναντίον κάποιου άλλου ! ...υπερασπίστηκε τα ιδεώδη και την αγάπη της ,..όταν το διακύβευμα ήταν μόνον η ζωή της ! ...αυτός που έχασε πρόσφατα τη δουλειά η μέρος του μισθού του δεν είναι σε θέση να κρίνει αντικειμενικά , ..πολύ περισσότερο δεν είναι αυτός που θα σας υπαγορεύσει την επιλογή σας ,..εσείς θα επιλέξετε,..όχι μόνον γι αυτόν , αλλά και για τους πριν απ΄αυτόν άνεργους αλλά και τους μελλοντικούς ! ...είμαι σε πολύ δύσκολη θέση όπως οι περισσότεροι ,..επί πλέον με παιδιά κι εγγόνια ,.. κάνω την ανάγκη φιλοτιμία και πορεύομαι ,.. η ζωή έχει ακόμα χαρές για όλους ,μικρές ίσως , δεν είμαστ΄ όλοι εμείς για αγκαλιές και κλάματα , ..δεν είμαστε για "Κούγκι" !

Ανώνυμος είπε...

Μελοδραματικό ύφος, στόμφος, παρομοιώσεις μαθήτριας, πόνος ρομάντσου, ρητορεία μισοκακόμοιρου.

Ανώνυμος είπε...

Η Βούλα Τεκτονίδου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, κατέχει πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ), ενώ είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Περιφερειακή Ανάπτυξη ( Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης). Διατέλεσε διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Μακεδονίας στον ΟΑΕΔ, όπου υπηρετούσε από το 1984. Υπήρξε δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων από το 2003 και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων «Πορεία προς τον Άνθρωπο» από το 2006. Μεταξύ άλλων η Βούλα Τεκτονίδου είναι: - Αξιολογήτρια Προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Κατάρτισης . - Εκπαιδεύτρια Προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Κατάρτισης ( ΕΚΕΠΙΣ). - Ευρωσύμβουλος – Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου EURES από το 1994 έως σήμερα. - Πρόεδρος στο Σύλλογο Πτυχιούχων Παντείου Β. Ελλάδας. - Γενική Γραμματέας στην Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Μακεδονίας. - Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Γυναικών Νομού Θεσσαλονίκης.

Ανώνυμος είπε...

Ξενογιαννακοπούλου, Μπιρμπίλω, Τσόκλη, Παπανδρέου, Κατσέλη, Βαγενά, Καΐλη, Αποστολάκη, κτλ. και τώρα ο ογκόλιθος που ακούει στο όνομα Τεκτονίδου. Πράγματι, τεκτονικός σεισμός η παραίτηση της. Μια στιγμή να τραβήξω το καζανάκι. ΓAΠ σε πάω πολύ παραπάνω από ότι ο μέσος Έλληνας, αλλα τελικά είσαι και πολύ τρόμπας σε μερικά πράγματα.