Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Στη Συγγρού ζητάνε από τον Αντώνη να πάρει πάνω του τον… Βενιζέλο. Θαέχει πολύ πλάκα!

Αντώνη, πες αλεύρι;
Μόλις άρχισαν να συνειδητοποιούν στη Συγγρού ότι ο «αδελφός» Χρυσοχοΐδης έχει χάσει το παιχνίδι και η συμμαχία Βενιζέλου – Λοβέρδου είναι που συγκεντρώνει τις ...




μεγαλύτερες πιθανότητες διαδοχής. Οπότε υπ’ αριθμόν ένα στόχος τους έχει γίνει πλέον ο Ευάγγελος, γι’ αυτό μαζεύουν υλικό και στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσουν σε κάθε επίπεδο.
Από τις εφημερίδες και τα blogs μέχρι τις επίσημες ομιλίες του Αντώνη στη Βουλή, όπου θα μεταφερθεί και το κύριο βάρος της σύγκρουσης. Εδώ επιμένουν οι Σύμβουλοι του Αντώνη, πρέπει να πέσει το κύριο βάρος και να γίνει ορατό σε όλους ότι ο Αρχηγός δεν αστειεύεται. Είναι γνήσιος δεξιός και λαϊκός! Οι ευκαιρίες πιστεύουν θα είναι πάρα πολλές, λόγω της οικονομικής κατάστασης και τις αφόρητες δυσκολίες που περνάνε οι Έλληνες. Ο σκοπός είναι να περάσουν όλες οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στον Ευάγγελο, οπότε έλυσαν όλα τους τα προβλήματα!
Τώρα φανταστείτε τον Αντώνη με τον Ευάγγελο να «παλεύουν» στη Βουλή, όπως θέλουν οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας. Θα γίνει το σώσε! Πολύ show. Θα τον παίζει στα δάχτυλά του ο Ευάγγελος τον συμφοιτητή του Άμχερστ. Πραγματικά να τον λυπάσαι τον Αντώνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :