Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Με την χρεοκοπία προ των πυλών ο Σαμαράς βιάζεται να μας «σώσει»!

Το 2009 ο Παπανδρέου βιαζόταν να κυβερνήσει. Θα μας έσωζε σε 100 μέρες γιατί ήταν σιγουρότατος ότι «Υπήρχαν Λεφτά»! Σήμερα, ο Σαμαράς βιάζεται να μας κυβερνήσει, αρνούμενος την υιοθέτηση οποιασδήποτε πρότασης, μια και δεν χρειάζονται ούτε νέα μέτρα, ούτε ...


νέες συμφωνίες με την Τρόικα. Αφού θα μας δώσουν κοντά 90 δις … «Υπάρχουν Λεφτά» και περιθώρια για νέα κόλπα! 
Τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί μια "Νέα Καταστροφή", προερχόμενη και πάλι από τη Λαϊκή Δεξιά. Ορίστε μερικές σκέψεις:
  • Πρέπει να δοθεί η απόλυτη ελευθερία στον Λουκά Παπαδήμο να κυβερνήσει όπως ο ίδιος επιθυμεί με την στήριξη της Βουλής.
  • Τώρα όσο ποτέ άλλοτε υπάρχει η απόλυτη ανάγκη για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και όχι κυβέρνηση Λαϊκής Δεξιάς σε συνεργασία με την ακραία Πολιτική Άνοιξη!
  • Στις επόμενες εθνικές εκλογές δεν πρόκειται να προκύψει αυτοδυναμία, όσο και αν εκβιάζει τον ελληνικό λαό ο Σαμαράς και το ακροδεξιό επιτελείο της Συγγρού, οπότε οι εκβιασμοί δεν πρέπει να εγκλωβίζουν την κυβέρνηση.
  • Έπειτα και από τις επόμενες εκλογές θα υπάρξει και πάλι η απόλυτη ανάγκη συνεργασίας και εθνικής συνεννόησης. Όσο και να ο Σαμαράς απειλεί για συνεχόμενες εθνικές εκλογές. Ζημιά κάνει με τέτοιες απειλές μόνο στον εαυτό του!
  • Έστω ότι ο Σαμαράς εξασφαλίζει αυτοδυναμία! Πως θα κυβερνήσει; Θα προχωρήσει μόνη της η Λαϊκή Δεξιά σε μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις ή στη λήψη νέων μέτρων; Με τι μυαλά ζητά τη λήψη νέων μέτρων έπειτα από εθνικές εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια :