Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο υπερμεγαλοπατριώτης Σαμαράς δεν έχει καμιά πρόταση. Γι’ αυτό δεν θέλει να συμμετάσχει σε κανένα διάλογο!

Από τα Ζάππεια της Δεξιάς κάποιες προτάσεις ήδη δοκιμάστηκαν (εφεδρεία) και η πράξη έδειξε ότι ήταν προτάσεις αποτυχημένες, λαϊκίστικες και «προεκλογικές»! Ο Αντώνης Σαμαράς μοιράζει ελπίδα, η οποία ως γνωστόν δεν τρώγεται με τίποτα! Όλες τις θέσεις που αναμασά ο Σαμαράς και να ...


πάρετε, δεν υπάρχει σε καμία, σαφήνεια και καθαρότητα. 
Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα και γρήγορες λύσεις στα προβλήματα της Ελλάδας! 
Από τη Νέα Δημοκρατία ακούμε μόνο αφορισμούς. Για το μνημόνιο που έφερε ύφεση και ανεργία! Η χαρά του antinews! Χωρίς καμιά εναλλακτική πρόταση. Γιατί αυτή η εναλλακτική πρόταση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μόνο ανέξοδες και ανεφάρμοστες θεωρητικές ιδέες, χωρίς καμιά δυνατότητα εφαρμογής.
Όπως η ανάπτυξη με την μείωση της φορολογίας! Ωραία η ανάπτυξη, ωραία η μείωση της φορολογίας. Αλλά πως;
Ο σκοπός της χώρας είναι αυτή την περίοδο σαφής. Πρέπει πάση θυσία να παραμείνουμε στο ευρώ. Μέχρι της 20 Μαρτίου πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συµφωνία για το κούρεµα και τη δανειακή σύµβαση.
Μόνο ΄λετσι θα πάρουμε τα 89 δις. Εάν δεν προχωρήσουμε σε βασικές μεταρρυθμίσεις, όλοι μαζί, η Ελλάδα θα καταρρεύσει! Θα χρεοκοπήσει. Θα ξαναβρεθεί στη δυσάρεστη θέση να παρακαλά τον Αντώνη να υπογράψει και ο Αντών ης δεν θα αλλάζει και π΄λαι τα πουκάμισα!
Οι μικροκομματικοί λογαριασμοί του ακροδεξιού ιερατείου της Συγγρού δεν αφορούν τους Έλληνες. Οι κόκκινες γραμμές εμποδίζουν την ανάπτυξη. Μπαίνουν χωρίς σχέδιο και αποσυσπειρώνουν τον στόχο. Που είναι ένας και μοναδικός. Να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ και να μην χρεοκοπήσουμε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :