Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Σε πλήρη συντονισμό το παρακράτος με τους αναρχοφασίστες στο Ηράκλειο …!

Τελείως συντονισμένες οι ενέργειες του παρακράτους στο Ηράκλειο χθες.
Λίγο πριν ξεκινήσει η επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη, που υποκινήθηκε από αριστερούς φασίστες, ξεκίνησε μια καμπάνια τηλεφωνικών εκβιασμών σε ...

στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Με απόκρυψη αριθμού και απειλές που αφορούσαν την προσωπική ζωή των στελεχών της Ντόρας στην πόλη. 
Στελέχη της ΔΗΣΥ έχουν ήδη καταγγείλει τις απειλές σε υπεύθυνους του κόμματος στο Ηράκλειο και έχει γίνει αντιληπτό ότι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση τηλεφωνικών εκβιασμών με στόχο να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν ή να εκβιάσουν τα στελέχη της Ντόρας στην πόλη.
Οι απειλές ξεκίνησαν περίπου στις 9 το βράδυ χθες και λίγο μετά τις 10 οργανώθηκε η επίθεση κατά της Ντόρας με πέτρες στο εστιατόριο «Λούκουλος»!  Άτομα που απειλήθηκαν έχουν δώσει πληροφορίες και στοιχεία και στο «περιοδικό». Τα τηλέφωνα ήταν με απόκρυψη και προέρχονταν από "άγνωστες" φωνές αντρών.
Φυσικά και δεν πιστεύουμε ότι οι κινήσεις των παρακρατικών μηχανισμών στο Ηράκλειο ήταν εντελώς συμπτωματικές. Κάθε άλλο. Ήταν συντονισμένες και καλοστημένες!  
Γιατί άραγε επιδίδονται σε τέτοιες ενέργειες, όταν σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η Ντόρα δεν μπαίνει στη Βουλή και άρα να την εγκαταλείψουν! 
Αφού δεν θα μπει, όπως λένε, τι τους κόφτει τι κάνουν οι άλλοι; Γιατί ανησυχούν; Θα έπρεπε να είναι πολύ ήρεμοι και ευτυχισμένοι.. Αντιθέτως οι κινήσεις τους δείχνουν ότι έχουν μεγάλη αγωνία για την τύχη του κόμματος της Ντόρας και θα πάθουν εγκεφαλικά όταν θα βλέπουν τη Ντόρα να μπαίνει στη Βουλή! 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Η ομερτά του κρατικισμού και των συντεχνιών δε θέλει με τίποτα στο κοινοβούλιο κόμματα όπως η Συμμαχία. Γι' αυτό ας κάνουμε λοιπόν τους εφιάλτες τους πραγματικότητα.