Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τοξικομανείς χρησιμοποιεί το παρακράτος για να χτυπήσει τους «μη αρεστούς»!


Περίπου 20 ήταν τελικά οι «αναρχοφασίστες» που χτύπησαν χθες στο εστιατόριο που βρίσκονταν η Ντόρα Μπακογιάννη. Πέντε πάντως ήταν οι υπερδραστήριοι. Τελικά όπως μας ενημέρωσαν συνελήφθη ένας εκ των ...


δραστών αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν ναρκομανής. Τα χέρια του ήταν ...

γεμάτα τρύπες. Ένα παιδί που είχε ανάγκη περισσότερο από βοήθεια παρά να το στείλεις στη δικαιοσύνη.
Βρέθηκε και ο χώρος από όπου βγήκαν για να χτυπήσουν. Είχαν βγει από κοντινό μπαράκι όπου υπάρχουν υποψίες διακίνησης ναρκωτικών. Όπως ήταν φυσικό δεν έγινε καμιά δίωξη, ούτε η ίδια η Ντόρα ζήτησε κάτι τέτοιο.
Η Ντόρα καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου παρέμεινε ατάραχη και υπερβολικά ψύχραιμη, όπως και ολόκληρη η παρέα της, αν και όταν έσπασε η μια τζαμαρία, προκλήθηκε ένας πανικός σε ολόκληρο το εστιατόριο. Τα στοιχεία βέβαια δείχνουν ότι είναι γνωστή η πολιτική τους  ταυτότητα και το κόμμα στο οποίο ανήκουν.
Απορίες προκαλεί η χρησιμοποίηση ναρκομανών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν πέσει στην «αγορά» του Ηρακλείου νοθευμένα «προϊόντα» με αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών νέων από πειραγμένα ναρκωτικά. Στην κοινότητα των ναρκομανών έχει πέσει πανικός. Τα θύματα αυξάνονται και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να στρατευτούν ευκολότερα από παρακρατικούς μηχανισμούς για τα δόλια σχέδιά τους!
Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται εξαρτημένα άτομα για να πετύχουν τους υποχθόνιους σκοπούς τους. 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αυτά τα άτομα χρίζουν βοήθειας και όχι ποινικής δίωξης. Αυτά παθαίνει όποιος πιστεύει στις ουτοπίες της αριστεράς και δε πιστεύει στις δικές του δυνατότητες. Και δυστυχώς η αριστερά βρίσκει αρκετούς τέτοιους "χρήσιμους ηλίθιους" για να εκμεταλλευτεί για τους δικούς της σκοπούς.