Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Νέα τρομοκρατική οργάνωση επιχειρούν να στήσουν παρακρατικοί μηχανισμοί

Οι επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα δείχνουν ότι η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη! 
Οι επιθέσεις σε πολιτικούς φαίνεται ότι δουλεύουν ως φυτώρια και εκκολαπτήρια της νέας τρομοκρατίας που κάποιοι παρακρατικοί μηχανισμοί επιχειρούν να ...


ξανα-στήσουν στη Ελλάδα. 
Ομάδες κουκουλοφόρων (συνήθης φασιστική πρακτική) ενδύονται τον μανδύα του επαναστάτη και δια της τρομοκρατίας «νομιμοποιούνται» (όπως οι ίδιοι δηλώνουν) να απονέμουν δικαιοσύνη κατά τα συμφέροντα ομάδων που .. υπηρετούν, ενδεχομένως και οικονομικών. 
Εξάλλου η «επανάσταση», ως γνωστόν είναι ακριβή. Δεν θέλει μόνο γκαζάκια, θέλει και γκατζετάκια, θέλει smart-phones για τρομοκρατία live, πανίσχυρα κομπιούτερ στο indymedia για την απαραίτητη διαδικτυακή υποστήριξη και κάθε είδους ανέσεις, για να μπορεί να δουλέψει το επαναστατικό προσωπικό. 
Μη χάνει το χρόνο του σε πεζές ενασχολήσεις. Ο μηχανισμός της βίας και της τρομοκρατίας έχει ήδη στηθεί. Η νέα "17 Νοέμβρη" δεν είναι μακριά. Βρίσκεται ένα βήμα πριν από το πέρασμα στη δράση. 
Το παρακράτος έχει βρει τους νέους πρόθυμους εκτελεστές του! Οι "εχθροί" δεν έχουν δικαίωμα διαλόγου και δεν τους επιτρέπεται να αμφισβητήσουν την "εξουσία" της τρομοκρατίας!  Τα σαρανταπεντάρια λείπουν, αλλά και αυτά "εύκολα" βρίσκονται ... 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα λες...