Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Προβοκάτσια κατά της Ντόρας Μπακογιάννη

Επίθεση δέχτηκε από πέντε νεαρούς κουκουλοφόρους, το εστιατόριο («Λούκουλος») στο οποίο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, χθες το βράδι στο Ηράκλειο της Κρήτης.  Εκσφενδόνισαν πέτρες και προκάλεσαν μόνο μικρές υλικές ζημιές στην τζαμαρία του ...


εστιατορίου. Πολύ φασαρία για το τίποτα! Μια και ορισμένα ιστολόγια παρουσίασαν εντελώς παραποιημένα τα γεγονότα.

Πριν λίγες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε επικριτικά σε τέτοιου είδους συμπεριφορές προερχόμενες από ακραία στοιχεία, καθοδηγούμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να σταματήσουν αυτές οι επικίνδυνες για τη δημοκρατία, στημένες «αντιδράσεις» .
Ήταν επόμενο να προσπαθήσουν να της επιτεθούν για να … «εκδικηθούν». Η εκδίκηση και το μίσος χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Νέας ΝΔ!
Το πλέον ενδεχόμενο σενάριο ήταν να γίνει η οργανωμένη επίθεση στην Κρήτη, όπου βρίσκεται και ο κορμός της υποστήριξης στην Δημοκρατική Συμμαχία. Στο Ηράκλειο όπου ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την έδρα του, λόγω Ντόρας, κάτι που δεν συμφέρει φυσικά ούτε τα ακροδεξιά σταγονίδια της ΝΔ. 
Στο Ηράκλειο επίσης θα μπορούσαν εύκολα να βρεθούν «νεαροί» τραμπούκοι, μια και υπάρχει τεράστια αύξηση της εκληματικότητας και των ναρκωτικών, στην πόλη !
Ο φασισμός πάντα βρίσκονταν κοντά στην τρομοκρατία και το κοινό έγκλημα. Συνυπάρχουν! Οι νεαροί ετράπησαν αμέσως σε φυγή, μετά από λίγα δευτερόλεπτα και σύμφωνα με μαρτυρίες έδειχναν να συμπεριφέρονται αλλόκοτα, σαν τους ναρκομανείς που μαζεύονται στο Γκούλε και στο Πάρκο Θεοτοκοπούλου!
Το επεισόδιο διήρκεσε ορισμένα δευτερόλεπτα και ως είθιστε άρχισαν να πανηγυρίζουν συγκεκριμένα ακροδεξιά ιστολόγια, επιρροής Νέας Δημοκρατίας και το indymedia ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :