Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Έντονα ενοχλημένος ο Καρατζαφέρης. Έτοιμος να το βάλει στα πόδια ...

Έτοιμος να αποχωρήσει ο Καρατζαφέρης από την συγκυβέρνηση, λόγω της εσωκομματικής κατάστασης στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. τα σενάρια πάντως δε λένε να σταματήσουν. Ο ίδιος τα ανατροφοδοτεί. Μετά τη χθεσινή συνάντησή με τον πρωθυπουργό προτίμησε να ...


μην προχωρήσει σε δηλώσεις, ιδιαίτερα προβληματισμένος για ό,τι πληροφορήθηκε!

Θέτει συγκεκριμένους όρους για να παραμείνει στην κυβέρνηση. Ζητά σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για να διαμορφωθεί «εθνική στάση» και καταλαβαίνει ότι ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Σαμαράς (κυρίως) δεν επιθυμούν επίλυση των προβλημάτων σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Άρα Παπανδρέου και Σαμαράς δεν επιθυμούν «εθνικές θέσεις» και μεταρρυθμίσεις! Ακόμη και η χρεοκοπία (!) της Ελλάδας αντιμετωπίζεται "θετικά" από τους «συγκυβερνήτες»!

Εκεί που ο Σαμαράς διαφωνεί κάθετα με τον Καρατζαφέρη είναι η αόριστη παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου: «προκειμένου τα επώδυνα μέτρα να αρχίσουν να αποδίδουν πριν από την προσφυγή στις κάλπες». Ο Σαμαράς θέλει εκλογές την Κυριακή των Βαΐων, 4 Απριλίου. Αν και φαίνεται ότι και αυτή η κόκκινη γραμμή έχει γίνει πολύ ροζ! Εξάλλου τόσες κόκκινες γραμμές έγιναν ροζ, άλλη μια δεν πειράζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :