Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η "Σκοτεινή" Πιπιλή λέει τους "Πασόκους" στο Facebook .... ηλίθιες καμήλες! Όποιος έχει τη μύγα ...

Είχαμε τα προβλήματά μας, εχουμε και το facebook τώρα να παρακολουθούμε να εντοπίζουμε τα μαργαριτάρια των πολιτικών μας. Όπως αυτό της Φωτεινής Πιπιλή που έγραφε την ώρα που συνεδρίαζε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το αντιγράφουμε όπως ...


ακριβώς είναι για να τιμήσουμε το ύφος, το λεξιλόγιο και – κυρίως! – την ορθογραφία της κυρίας.

“Θα το πώ,ξημερώματα. Πόσο επαγγελματίες Πασόκοι ειναι Χριστέ μου ,ολοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι πού…συνεδριάζουν από τίς 5 τό απογευμα ! Πόσο ηλίθιες καμήλες καί καταστρφικές για τον τόπο αποδυκνείονται οπλοι αυτοί πού εζησαν και ανέπνευσαν ΚΑΙ οικονομικά ως στεγνά καί στυγνά κομματόσκυλα . Ξέρετε κανένα επαγγελματία που νά κάνει συσκέψεις τόσες ωρες. θα χε κλείσει τό…μαγαζί!”

Σε περίπτωση που δεν το πιάσατε η βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί “ανεπάγγελτους”, “ηλίθιες και καταστροφικές καμήλες” και “στυγνά κομματόσκυλα” τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, συναδέλφους της εκλεγμένους βουλευτές.

Γιατί αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι και η ίδια είναι εκλεγμένη βουλευτής εκτός από “πολυβραβευμένη δημοσιογράφος” όπως αναφέρει το βιογραφικό της.

Επίσης επειδή φαίνεται το επίπεδο της κυρίας από την γραφή της, να θυμίσουμε ότι είναι και Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ!

Πηγή : politicsGr

Δεν υπάρχουν σχόλια :