Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αντώνης Σαμαράς πήγε στο ΥΠΕΞ για να ελέγξει τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου

Συνάντηση μακράς διαρκείας είχε σήμερα στο ΥΠΕΞ ο Αντώνης Σαμαράς με τον Υπουργό της Νέα Δημοκρατίας στην συγκυβέρνηση, Σταύρο Δήμα. Εάν μάλιστα θεωρήσουμε ότι η συμμετοχή της ΝΔ στην συγκυβέρνηση είναι συμβολική τότε υποθέτουμε ότι ο Σαμαράς επισκέφθηκε ...


συμβολικά ίσως και ως φάντασμα το υπουργείο. Κάτι βέβαια που δεν ισχύει γιατί αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου. Ο Σαμαράς μίλησε για την χρηματοδότηση του ΥΠΕΞ που δεν του αρέσει καθόλου. Ήθελε περισσότερα! Την χαρακτήρισε μάλιστα και πολύ «χαμηλού προϋπολογισμού» και ζητά περισσότερα χρήματα σε ένα Υπουργείο που ξέρει πώς να χειρίζεται τα μυστικά και τα μυστικά κονδύλια, λόγω προσωπικής εμπειρίας!
Ο Σαμαράς πήγε να δει πως θα τοποθετηθούν και που, τα κονδύλια του Υπουργείου. κάτι που δεν λέγεται ούτε απ’ το τηλέφωνο! Απαιτείται ραντεβού για δύο. Μπορεί τα κονδύλια να φτάνουν το 0,17% του συνολικού προϋπολογισμού και πάλι όμως δεν είναι λίγα!
Πρέπει να ξέρει ο Αντώνης που θα πάνε και έδωσε κατευθύνσεις στον ΥΠΕΞ γιατί τα επιτελεία του σε αυτά το κονδύλια στηρίζονται και γι’ αυτά τα μυστικά κονδύλια αγωνίζονται!
Εμπρός στο δρόμο της μαύρης σακούλας όπως και την περίφημη περίοδο 1990 – 1992 όταν τα κονδύλια εξαφανίζονταν από τα Ταμεία του Υπουργεία ως δια μαγείας. Έχει προϋπηρεσία ο Αντώνης σε κόλπα Χάρι Πότερ και μαγικά τρικ. Από τότε πήγαιναν μόνο εκεί που ο Αντώνης ενέκρινε. Δεν χρειάζεται μεγάλος κόπος για να καταλάβουμε που πήγαιναν τελικά! Σε αυτούς που βλέπουμε σήμερα λυσσαλέα και με άθλια προπαγάνδα να στηρίζουν το «μεγαλείο» και τον «σωτηριακό» ρόλο του Αντώνη Σαμαρά και μας οδηγούν σε βέβαιη τραγωδία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :