Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλη δυσαρέσκεια στην Συγγρού με Βαγγέλα Μεϊμαράκη!

Πολύ λίγος κόσμος πήγε στην εκδήλωση του ΙΚΚ για τον Ελύτη. Στη Συγγρού κατηγορούν τον Μεϊμαράκη!
Πέρασε απαρατήρητο αλλά σχεδόν κανένα μέσο ενημέρωσης δεν ασχολήθηκε με το αν πέτυχε αυτή η μάζωξη που διοργάνωσε το Ίδρυμα ΚΚ για τον Ελύτη. Ήταν προσωπική επιθυμία του επιτελείου Σαμαρά ο Μεϊμαράκης (δεν κάνει και πολλά πράγματα!) να οργανώσει μια ...


φιέστα προς τιμήν του Αντώνη και όχι του Ελύτη φυσικά. 
Να φανεί ότι ο Αντώνης είναι άτομο υψηλών πολιτιστικών διαγραφών και άλλες αρλούμπες. Ξέρει ο Αντώνης από ποταμάκια που έγιναν λίμνες και άλλες ανώτερες ιδέες. 
Οι άνθρωποι που δεν έχουν καμιά σχέση με την ποίηση έχουν ανάγκη από φιέστες για να το δείξουν. 
Αν μάλιστα δώσεις στον Βαγγέλα να σου κάμει βραδιά ποίησης φαίνεται πόσο πολύ εκτιμάς την ίδια την ποίηση! Εκτός και αν είναι ποίηση η μουστάκα του Βαγγέλα!
Τελικά η βραδιά δεν πήγε καθόλου καλά! Κακή διοργάνωση. Πολύ λίγος κόσμος, μόνο τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Συγγρού παρέστησαν (από υποχρέωση) και καθόλου προβολή. 
Ακόμη και τα κανάλια που μαζεύτηκαν για να υμνήσουν τον Αντώνη (και όχι τον Ελύτη … επιμένουμε) δεν μπορούσαν να τραβήξουν σκηνές απ' το κοινό. Πολύ κατάθλιψη! Αναγκάστηκαν να δείχνουν σκηνές από το Ζάππειο 2 !
Οι επιτελείς πάντως του Αντώνη είναι απόλυτα απογοητευμένοι από την αποτελεσματικότητα του Βαγγέλα! Του την έχουν φυλαγμένη λοιπόν γιατί πιστεύουν ότι τους έκανε κόλπα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια :