Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Το νέο κόλπο της Συγγρού: Ο Σαμαράς θα συμφωνεί και η ΔΑΚΕ με τους Μανόληδες θα διαφωνούν

Υπάρχει πρόβλημα με τους σκληροπυρηνικούς στη Συγγρού. Όχι βέβαια ιδεολογικό αλλά επικοινωνιακό. Οι επικοινωνιολόγοι του Σαμαρά (που δεν είναι και λίγοι, ζωή νάχουνε) ...

συμφωνούν απόλυτα στο γεγονός ότι οι πολιτικοί φίλοι του Αντώνη προκαλούν ζημιά! Εάν μάλιστα βγαίνουν στην τηλεόραση η ζημιά γίνεται μεγαλύτερη. Στο διαδίκτυο το κακό κάπως ...


μαζεύεται γιατί το κοινό των ακροδεξιών σταγονιδίων είναι συγκεκριμένο και ανάλογων κατευθύνσεων. 
Το γυαλί όμως εμφανίζει την γύμνια και την επικινδυνότητα των … πολιτικών φίλων!

Οπότε πρέπει να ενεργοποιηθεί το plan B. Οι εναλλακτικές που υπάρχουν για μερική απόσυρση των σκληροπυρηνικών είναι οι Λαϊκοδεξιοί (Μανόληδες και "ομάδα των 5") και η ΔΑΚΕ του Κιουστούκη (είναι το ΠΑΜΕ της Λαϊκής Δεξιάς η σημερινή ΔΑΚΕ)!
 Έχουν ειδοποιηθεί για να αναλάβουν δράση και να υποσκάπτουν την συγκυβέρνηση. 
Η δράση τους θα λειτουργεί ως ηρεμιστικό στους σκληρούς. Θα συνεχίσουν δηλαδή να παίρνουν την αντιμνημονιακή τους και αντισυγκυβερνητική τους δόση όλοι οι αδιάλλακτοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ΝΔ και κυρίως θα φαίνεται ότι οι συγκυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν δουλεύουν. 
Μόνη λύση λοιπόν είναι η αυτοδυναμία του Αντώνη, όπου οι υπηρεσίες των Κιουτσούκηδων και των Μανόληδων θα εκτιμηθεί δεόντως με θέσεις και άλλα κομματικά ανταλλάγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :