Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η συνάντηση Παπαδήμου – Παπανδρέου από επικοινωνιακής απόψεως

Πλήρης επικοινωνιακών στοιχειών ήταν η χθεσινή συνάντηση Παπανδρέου και Παπαδήμου. Του πρώην και του νυν πρωθυπουργού.

  1. H συνάντηση δεν έγινε στο Μαξίμου, αλλά στo πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή. Όχι πως ...δεν ήξερε να πάει στο Μαξίμου ο Γιώργος, αλλά μέχρι προχθές ήταν αφεντικό εκεί μέσα. Τι να πάει να κάμει τώρα ως απλός επισκέπτης; Άρα έπρεπε να αποφευχθεί η ταπείνωση του Γιώργου on camera. Έχει και έναν εγωισμό το παιδί! 
  2. Δεν μπήκε στο γραφείο του πρωθυπουργού από την μπροστινή είσοδο αλλά από την πίσω πόρτα, από την μπαλκονόπορτα δηλαδή προς την πλευρά του Εθνικού Κήπου. Πάλι για να αποφύγει τα φλας και την ταπείνωση, αφού το γραφείο αυτό μέχρι πρότινος ήταν δικό του και αναγκάστηκε να το αποχωριστεί αν και βλέπει τον εαυτό του σύντομα να απαντά στα e-mail που του στέλνουν κατά τη διάρκεια των αγορεύσεών του στη Βουλή, από αυτό το γραφείο και πάλι … 
  3. Έφυγε σαν τον κλέφτη και με την ουρά στα σκέλια, γιατί έπαθε κάτι σε ψυχολογικό. Δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι κάποιος άλλος βρίσκεται στη θέση του και ελέγχει τις καρέκλες και τα κομοδίνα του! Έφυγε χωρίς δηλώσεις και χωρίς καν ένα χαμόγελο στις κάμερες! Εντυπωσιακό για τον Γιώργο που δεν άφηνε κάμερα και μικρόφωνο τα τελευταία 6 χρόνια! Η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε από το γραφείο του Παπανδρέου, ότι έπρεπε να τρέξει για να πάει στο συμβούλιο που θα ακολουθούσε, δεν αρκεί. Θα περιμέναμε κάτι πιο πομπώδες και γυαλιστερό. Για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣΟΚ μιλάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :