Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ανταλλακτήριο προϊόντων με τη σφραγίδα του Ακροδεξιού Πατριωτικού Μετώπου!

Διαβάζουμε από χθες την είδηση για το Ανταλλακτήριο αγροτικών και ελληνικών προϊόντων που στήνεται στον Κολωνό. Δεν ανεβάσαμε την είδηση αμέσως γιατί θελήσαμε να βρούμε περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία αυτή. Και να που τελικά ορθώς κρατηθήκαμε διότι η ...


αλήθεια δεν είναι πάντα αυτό που νομίζουμε. Καμιά φορά είναι λίγο χειρότερη…

Διότι μαντέψτε ποιος κρύβεται πίσω από το Ανταλλακτήριο αυτό: Το Πατριωτικό Μέτωπο! Και θα λέγαμε ότι δεν κρύβεται και πολύ μάλιστα.

Διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση να δείτε και μόνοι σας πόσο δεν είναι αθώες κάποιες πρωτοβουλίες που εκ πρώτης όψεως φαίνονται απλώς θετικές, αλλυλέγγυες και δημιουργικές. Αλλά κυρίως φαίνονται αθώες και απολιτίκ…

Τίτλος της ανακοίνωσης που βρήκαμε εδώ “Ανακοίνωση από το Πατριωτικό Μέτωπο για το Ανταλλακτήριο αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων“:

Αφού ξεκινάει να μιλάει για την ανακούφιση του Λαού μας και το κάλεσμα προς εθελοντές / αγρότες / καταναλωτές για στήριξη του αγώνα ώστε να μην πεινάσει κανείς, ενημερώνει ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες προετοιμασίας του «Αλληλέγγυον», με σκοπό την διάθεση προϊόντων χωρίς κανένα κέρδος.

Επίσης μαθαίνουμε ότι το κατάστημα θα βρίσκεται στον Κολωνό, Αγίας Σοφίας 50 και Διδυμοτείχου.

Μέχρι εδώ καλά. Και λίγο παρακάτω που διαβάζουμε τους στόχους της πρωτοβουλίας αναλυτικά: να μην πεινάσει κανείς στις σκοτεινές εποχές που βιώνουμε, να φτάσουν τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα στον καταναλωτή σε τιμές “χωραφιού”, να υπάρξει μία δυναμική απάντηση “στην άγρια κερδοσκοπία των πολυεθνικών και των σκουπιδιών που μας ταΐζουν” και να γνωρίσουν επιτέλους οι καταναλωτές των αστικών κέντρων τους απλούς καθημερινούς έλληνες αγρότες και τα προϊόντα τους .
Και πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Ο τελευταίος στόχος του Ανταλλακτηρίου είναι λέει: “να κοπεί ο δρόμος για τους «μαυραγορίτες» οι οποίοι «ακονίζουν τα μαχαίρια τους», για την περίπτωση που η Ελλάδα, εισέλθει στον εκβιασμό του διατροφικού εφιάλτη, πως ως γνωστόν βίωσε και η Αργεντινή, μέχρι την εξέγερση των πολιτών της, υπό την καθοδήγηση του Πατριωτικού της Κινήματος“.
Και συνεχίζουμε: “Στις εποχές αυτές της διάλυσης του κοινωνικού ιστού, της κονιορτοποίησης των αρχών της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας και της αποσάθρωσης του κορμού της Ελλάδας μας, το Πατριωτικό Μέτωπο, βάζει με συνέπεια το μικρό του λιθαράκι και σε αυτόν τον τομέα, της διατροφής του ταλαιπωρημένου και βασανισμένου από τους άθλιους νεοταξίτες Λαού μας. Οι πολίτες από την πλευρά τους (…) ας βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι. Γιατί όπως έλεγε και ο μπαμπα-Γιάννης ο Μακρυγιάννης, «για να φκιάξωμεν χωρίον, πρέπει να φύγουμε από το εγώ και να πάμε στο εμείς». Και η ώρα, «ήγγικεν»“.
Και υπογραφή;
Μα φυσικά Πατριωτικό Μέτωπο!

politicsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια :