Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των τραπεζών

Ξέρουμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει το κούρεμα. Εάν δεν προχωρήσει οι δανειστές μας δεν είναι διατεθειμένοι να εκταμιεύσουν την εκταμίευση την 7η δόση που είναι και η δόση γκραν γκινιόλ. Κάποιοι όμως βάζουν εμπόδια στην (συγ)κυβέρνηση αδιαφορώντας εάν η χώρα βρεθεί ξανά στα ...


πρόθυρα της πτώχευσης. Και τα εμπόδια ξεκινάνε "από μέσα"!
Το διεθνές περιβάλλον επιδεινώνεται και τα περιθώρια κομματικών ελιγμών έχουν μηδενιστεί. Άρα πρέπει επειγόντως να περπατήσει το κούρεμα! Και σε αυτό αντιτίθεται το τραπεζικό σύστημα. 
Αυτό το σύστημα πλειοδοτεί σήμερα υπέρ του Σαμαρά για να μπορέσει να επιβάλει έτσι την διακοπή του «κουρέματος». Μέχρι και συζύγους τραπεζιτών πρόκειται να χώσει στα ψηφοδέλτιά της η ΝΔ για να υπάρχει και άμεση διασύνδεση με το τραπεζικό κατεστημένο. Η σημερινή ΝΔ εκφράζει απόλυτα τα συμφέροντα αυτού του τραπεζικού κατεστημένου και σε αρκετά σημεία είναι και πιόνι τους, στα σχέδια που έχουν καταστρώσει εναντίον της συγκυβέρνησης και των ευρωπαϊκών απαιτήσεων.

Μέχρι να το πετύχουν θα προσπαθούν να ελέγχουν το παιχνίδι μέσω της αλλοπρόσαλλης και υπεραλλαζονικής αντιπολιτευτικής τακτικής της Νέας Δημοκρατίας. 
Τα διαπλεκόμουνα μέσα που είναι (δυστυχώς) οικονομικώς υποταγμένα στο τραπεζικό κεφάλαιο αναγκάζονται εκ΄των πραγμάτων να υπακούσουν στους δικούς τους δανειστές.
Στο τέλος, είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο Αντώνης «πάντα» θα δικαιώνεται! Άσχετα εάν τελικά η χώρα θα καταστραφεί και θα ζημιωθούν όλοι στο τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :