Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Απογοητευμένος ο Καραμανλής με τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς απαιτεί να μην βγει να μιλήσει!


Το Σύστημα Σαμαρά δεν υπολογίζει καθόλου τους καραμανλικούς βουλευτές, ούτε τον ίδιο τον Καραμανλή, άσχετα αν του έδωσαν όλα τα κλειδιά του κόμματος και έτρεξαν ανά την Ελλάδα για να τον … βοηθήσουν! 
Σήμερα βλέπουν ότι μόνο όταν ο Σαμαράς ζορίζεται σε εσωκομματικά θέματα τρέχει να 


δει τον πρώην πρωθυπουργό. 
Θέατρο γιατί οι φίλοι του Αντώνη έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και χρησιμοποιούν τον Καραμανλή για τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια. 
Τον Καραμανλή τον θέλουν μόνο για να επικυρώνει τις αποφάσεις του Συστήματος Σαμαρά. 
Τον θέλουν ουρά της παρέας που πηγαινοέρχεται στη Συγγρού, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο.
Οι καραμανλικοί βγαίνουν μόνο για να επικυρώσουν αποφάσεις στις οποίες δεν έχουν καθόλου συζητήσει, αρκετές φορές διαφωνούν ριζικά και σύρονται σε μια γραμμή που κινείται μεταξύ ακροδεξιάς και αντικαραμανλισμού. 
Ο Ευρωσκεπτικισμός δεν είχε ποτέ θέση στο κόμμα και τώρα έχει εισαχθεί ακόμη και στο κόμμα που είναι υπεύθυνο για την είσοδο της χώρας στην ΕΟΚ!
Επισημαίνουν πάντως ότι ο Καραμανλής δεν έχει βγει ακόμη να μιλήσει γιατί φοβάται μην τυχόν και κάποια αποστροφή του θεωρηθεί ως υπονόμευση του προέδρου Αντώνη. 
Έχει υποσχεθεί στον Αντώνη προσωπικά ότι δεν θα έβγαινε να μιλήσει, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους Συμβούλους του. Υπόσχεση που τηρήθηκε κατά γράμμα τα τελευταία χρόνια. 
Ο εκνευρισμός όμως των καραμανλικών για την απομόνωση και τον εμπαιγμό που υφίστανται, ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα ….

1 σχόλιο :

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Κώστα κάνε κουμάντο και εάν έχει κότσια ο μικρός ας βγει να σε διαγράψει.