Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ντόρα Μπακογιάννη από Κομοτηνή: «Να επιμείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου στην ύπαρξη αναπτυξιακών ζωνών στη Θράκη»


«Πρέπει να επιμείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου στην ύπαρξη αναπτυξιακών ζωνών, που είναι η μόνη λύση για τη Θράκη κάτι που πρέπει να αποφασιστεί πάρα πολύ γρήγορα», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη από την Κομοτηνή, στο 


πλαίσιο της περιοδεία της στην Θράκη.

Μιλώντας δε για την θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου τόνισε πως «πιστεύω ότι θα επιμηκυνθεί διότι δεν μπορείς από τη μία μεριά να λες ότι πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου και από την άλλη μεριά να μην δίνεις τον απαραίτητο χρόνο για να εφαρμοστεί αυτή η απόφαση. Κατά τη γνώμη μου θα επιμηκυνθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση εκλογές θα έχουμε μετά βεβαιότητας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Ο ελληνικός λαός θα μιλήσει και πιστεύω ότι τότε θα επιβάλει κυβερνήσεις συνεργασίας, οι οποίες σήμερα αποφασίστηκαν από τρεις αρχηγούς, αύριο θα έχουν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς νιώθει που βρίσκεται και πάλι στην Θράκη, η πρώην υπουργός επεσήμανε «θέλω να εκφράσω την πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι ξανά στη Θράκη. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τοπικούς φορείς και να επισκεφτώ μειονοτικά χωριά ώστε να συζητήσουμε τα οξυμένα προβλήματα μιας περιοχής που είναι η δεύτερη σε ανεργία σε όλη την Ελλάδα».
Να σημειωθεί πως στο περιθώριο της επίσκεψης της σε Ξάνθη και Κομοτηνή η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι διεκδικεί μία έδρα στην Θράκη και είναι μεγάλες οι πιθανότητες να την πετύχει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας θα κατεβάσει δυνατούς συνδυασμούς στους δυο νομούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :