Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Μπουμπούκια: Καταδικάστηκε η πρώην Δήμαρχος Σουφλίου Σούλα Κακαλή, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ !

Ως κολλητή του Γεροντόπουλου, που είδαμε όλοι στα κανάλια μας τελευταία, να στηρίζει τις κωλοτούμπες Σαμαρά, εμφανίζεται η Σούλα (εκ του Αθανασία) Κακαλή! 
Πρώην δήμαρχος Σουφλίου και αστραπιαία ελισσόμενη στα ανώτερα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας. 
Κάνεις δεν μπορούσε να εξηγήσει πως 


έγινε μέλος και της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος του ανώτατου καθοδηγητικού και εκτελεστικού οργάνου της ΝΔ, της Εκτελεστικής Γραμματείας. Σήμερα ξέρουμε!

Το Τριμελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης καταδίκασε την πρώην Δήμαρχο Σούλα Κακαλή, σε φυλάκιση 13 μηνών και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, για παράβαση καθήκοντος και πλαστογράφηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από εργολάβους.

Τι θα κάνει τώρα ο Σαμαράς; Θα στερήσει από τη Σούλα τα …. κομματικά της αξιώματα και δικαιώματα; Θα την αθωώσει πολιτικά; Οι ποινές είναι εφέσιμες, ωστόσο υποχρεωτική είναι η αφαίρεση των πολιτικών της δικαιωμάτων. 
Μέχρι στιγμής λειτουργούσαν στη ΝΔ, σε όλα τα επίπεδα οι φιλίες και οι παλιοπαρέες του Αντώνη. Αυτές οι παρέες έχουν υποκαταστήσει τα όργανα, αποφασίζουν και υποχρεώνουν όλα τα στελέχη να ακολουθούν, δια του κομματικού εκβιασμού της διαγραφής!
Όταν κάποιοι είδαν τη Σούλα να καταλαμβάνει αξιώματα και θέσεις στη Νέα ΝΔ απόρησαν. Το ερώτημα ήταν, πως η Αθανασία Κακαλή χωρίς καμία σχεδόν, μέχρι τότε, παρουσία στα κομματικά όργανα, εν αγνοία της ΝΟΔΕ Έβρου και των κομματικών οργάνων του Νομού και παντελώς άγνωστη σε πανελλαδικό επίπεδο στη Ν.Δ., αναδείχθηκε τόσο ψηλά στα κομματικά όργανα;

Απλά γιατί ήταν και είναι κολλητή του πρώην βουλευτή Έβρου, σημερινού αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ και συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Άκη Γεροντόπουλου, ο οποίος την προώθησε στα υψηλά αξιώματα και την έχωσε στην προσωπική παρέα του προέδρου στη Συγγρού. Να υπενθυμίζουμε διαρκώς, ότι ο Γεροντόπουλος έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια :