Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Οι σκληροπυρηνικοί της Συγγρού ζορίζονται άσχημα!

Είναι η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβαν τη Νέα Δημοκρατικά οι Πολανίτες που ζορίζονται και φαίνεται στο πρόσωπό τους. 
Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη στάση του Αντώνη. 
Πως έγιναν οι κωλοτούμπες και πως πήγανε από τον ανένδοτο κατά του μνημονίου σε μια κυβέρνηση μνημονιακή. 
Καταλαβαίνουν ότι οι δικαιολογίες που παρουσιάζουν για τα πουκάμισα που δεν 


αλλάζουν και την πλήρη άρνηση στις υπογραφές είναι βλακείες που δεν περνάνε στον κόσμο. 
Ευτυχώς οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτα από την Saturn Συγγρού. 
 Κατά βάθος πιστεύουν ότι θα είναι οι μεγάλοι χαμένοι από την υπόθεση της συγκυβέρνησης, ενώ βλέπουν ότι το ΛΑΟΣ ενδέχεται να διεισδύσει στον χώρο της ακροδεξιάς που διεκδικεί και η Νέα Δημοκρατία.
Η προσχώρηση της Νέας Δημοκρατίας στο μνημονιακό στρατόπεδο ισοδυναμεί με ήττα στρατηγικής αφού η ΝΔ εξέφραζε ισχυρότατες αντιδράσεις κατά του μνημονίου επί ενάμισι χρόνο.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που μετακινούνταν προς την «αντιμνημονιακή» ΝΔ δεν έχουν κανένα λόγο πλέον να μετακινηθούν δεξιά μια και υπάρχει πεδίο αντιμνημονιακής δόξης λαμπρό στον χώρο της Αριστεράς. Αν και η πράξη έχει αποδείξει ότι η διαρροή προς τα αριστερά είναι περιστασιακή και πριν τις εκλογές παρατηρείται επαναπατρισμός!
Ο Σαμαράς απογοήτευσε την λαϊκοδεξιά εκλογική του βάση που τον υποστήριξε με πάθος για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές. Οι λαϊκοί δεξιοί έπειτα από πάρα πολλά χρόνια επέστρεψαν «δικαιωμένοι» σε πατριωτικά και εθνικιστικά συνθήματα χωρίς να ενοχλείται ο λαός. Αισθάνονταν ‘ότι επιτέλους αγαπήθηκαν από τους Έλληνες. Απελευθερώθηκαν παραστρατιωτικές και παραθρησκευτικές δυνάμεις της δεξιάς και ο λαός χειροκροτούσε. Τέτοια μεγαλεία είχαν να ζήσουν πάνω από 100 χρόνια. Μπορούσαν να πουν ότι πάλευαν για το έθνος, την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια, χωρίς κανένας να ενοχλείται!
Μπορούσαν να πούνε ότι «είναι περήφανοι που είναι δεξιοί» χωρίς καμιά συστολή.
Και τώρα συντάσσονται σε όσα αποκήρυσσαν μετά βδελυγμίας. Τώρα η ΝΔ παύει να αποτελεί πόλο έλξης αντιμνημονιακών ψηφοφόρων. Άσε που θα αρχίσουν να χάνουν ψήφους και προς το ΛΑΟΣ! Αφού οι ηγεσίες των δύο κομμάτων συνεργάζονται σε μνημονιακό επίπεδο. Κάτι που υποστήριζε εξαρχής ο Καρατζαφέρης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :