Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πόλεμος στο εσωτερικό της ΝΔ για τις κωλοτούμπες της παρέας του Σαμαρά

Κοπέλες της Δεξιάς, μόνες, ψάχνονται! 
«Αυτός είναι τρελός», «μας πουλήσανε», «παραδίδω την κομματική μου ταυτότητα» και άλλα ωραία ακούστηκαν τελευταία μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, χωρίς να παραθέτουμε τα αναθέματα και τα υπόλοιπα υβριστικά.
Στο επίκεντρο των επιθέσεων ο Χ. Λαζαρίδης και ο Δ. Σταμάτης που ήταν οι πρώτοι συνθικολογήσαντες με το 4ο Ράιχ και τις 


μνημονιακές δυνάμεις κατοχής. Κοινώς αυτοί που ενέδωσαν σε κωλοτούμπες!
Αυτούς καταγγέλλουν οι διάφοροι εθνικιστές και υπερπατριώτες που πηγαινοέρχονται στα γραφεία της ΝΔ με ένα αίσθημα ιδιοκτησίας και έναν αέρα «περήφανου ακροδεξιού»!
Το τι ακούνε ο Χρύσανθος και ο Σταμάτης, αλλά και η «συμμαχία των 5» και ο Αβραμόπουλος δε λέγεται!
Η συγκυβέρνηση προκάλεσε τελικά μεγάλη διχόνοια στο εσωτερικό της ΝΔ. Ακούστηκαν βαριές εκφράσεις στους διαδρόμους της Συγγρού, ενώ λέγεται ότι έπεσε και ξύλο. 
Οι δύο αντιμαχόμενες ομάδες δύσκολα θα τα ξαναβρούν αν και ενδέχεται να παίζουν θέατρο και όλοι να είναι στο κόλπο για να προετοιμάσουν το επόμενο βήμα που είναι η πτώση της κυβέρνησης Παπαδήμου. Μια δουλειά που ξέρουν καλά να την κάνουν, οι διάφοροι δικτυωμένοι και πολανίτες. 
Όλα όσα λένε για το «Μέτωπο του ΟΧΙ» ενδέχεται να είναι στημένο μια και ήξεραν πολύ καλά ότι η «επανάσταση» είχε κάποια ημερομηνία λήξεως. Ξέρουν από ληγμένα οι σύμβουλοι! 
Όσο πιο σύντομά απαλλαγούν από τις ιδεοληψίες τους τόσο το καλύτερο και διευκολύνουν έτσι τις κωλοτούμπες του Αντώνη που μόλις άρχισαν. 
Τα μεσαία πάντως στελέχη αγνοούν τα τερτίπια των εθνικιστών και των γαλαζοαίματων σαμαρικών. Και είναι βασικό να δούνε καβγάδες και υβριστικά σχόλια στο antinews.Στόχος λοιπόν όλων των καβγάδων είναι τα μεσαία στελέχη και βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια διαχείρισης του θυμού τους! 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Στο στόχαστρο της κριτικής έχουν βρεθεί κυρίως οι κκ. Χρ. Λαζαρίδης και ∆. Σταµάτης, οι παρεµβάσεις των οποίων ήταν καταλυτικές για τη µεταστροφή του κ. Σαµαρά.
Και αυτό διότι µε την αλλαγή στάσης τους «έσπασαν» το εσωτερικό µέτωπο που επέµεινε στο «όχι».

«Εργολάβους της συγκυβέρνησης» τους αποκάλεσε εφηµερίδα της Λαϊκής Δεξιάς, ενώ πολλά ήταν τα επικριτικά σχόλια στο ∆ιαδίκτυο, και ειδικά µέσω της ιστοσελίδας antinews, η οποία στηρίζει ανοιχτά τον πρόεδρο της Ν∆ και έγραψε – µε σαφή στόχευση – για τον κ. Σαµαρά: «Λάθη έκανε πολλά και κυρίως εµπιστεύθηκε συµβούλους που µας απογοήτευσαν όλους».

Από την άλλη πλευρά, στη γραµµή του «όχι» παραµένουν δίνοντας «σκληρή» εσωτερική µάχη κυρίως ο Γ. Μουρούτης (διευθυντής Γραφείου Τύπου), ο Γ. Χαρβαλιάς (δηµοσιογράφος, σύµβουλος του κ. Σαµαρά και του Λάτση), αλλά και ο πρόεδρος του «∆ικτύου 21» Φ. Κρανιδιώτης, ο οποίος, αν τα πράγµατα δεν πάνε καλά για τη Ν∆, «ευχήθηκε» µε τη φράση του Αρη Βελουχιώτη:
«Καλή αντάµωση στα... γουναράδικα