Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο Αντώνης είναι έτοιμος να κάνει ένα άλμα προς τα μπρος και να πέσει στο λάκκο με τα φίδια … oh shit!

Ή πως ο Αντώνης θα μας οδηγήσει από τα πακέτα Ντελόρ στην Ντε-λόρδα
Σχέδιο 10 εβδομάδων κυκλοφορούν οι Σύμβουλοι του Εθνάρχη Αντώνη!

Ετοιμάζονται οι Αντώνηδες να κυβερνήσουν. Έχουν και σχέδιο: «Να διώξουμε την Τρόϊκα». «Μόλις βγούμε, θα φύγουν».

Οι τελευταίες ημέρες του ΠΑΣΟΚ, θυμίζουν τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.
Ο Σαμαράς και τα φιλαράκια του θέλουν να κυβερνήσουν την Πομπηία, στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη, περπατώντας η παρέα του 



Αντώνη μονάχη. 
Αυτό είναι και το δεδομένο πάνω στο οποίο κινούνται όλοι οι πράκτορες του Αντώνη. Αφού θα είναι Πομπηία, δεν θα χρειάζεται να κάμουν και πολλά πράγματα. Ακόμη και αν αποτύχουν (όπως όλα δείχνουν) θα έχουν αποτύχει πάνω στο λάθος του Παπανδρεϊσμού, άρα μικρό το κακό.
Ημέρες λοιπόν κυβέρνησης Πομπηίας υπόσχονται οι φαφλατάδες της Συγγρού. Τι θα κάμει; Φορολογική ανάπτυξη. Θα κόψει όλους τους φόρους. Όπως ο Δεληγιάννης διόρισε όλους τους Έλληνες στο Δημόσιο, έτσι ο συνεχιστής του, ο Αντώνης θα τα κόψει όλα. Μηδενίζοντας και το έλλειμμα σε ενάμισι χρόνο.

Και που να δείτε τι ακολουθεί. Αυτά που δεν φαίνονται. Αυτά που κρύβονται πίσω από τις γραμμές.
- Πρώτη Ημέρα: Κυβέρνηση 15 υπουργών, όταν έχει τάξει θέσεις στη μισή Ελλάδα
- Δεύτερη Ημέρα: θα εξερευνήσει τις φορολογικές δηλώσεις όλων των υπουργών και βουλευτών της Μεταπολίτευσης και θα τους χώσει όλους φυλακή. Γι’ αυτό παίρνει από τώρα κρατικές επιχορηγήσεις για … «έρευνα»! «Ερευνούν» ήδη τα πόθεν έσχες από τα επιτελεία των τρελών της Συγγρού και έχουν βρει μικρούς θησαυρούς. Εκεί υπάρχουν τα λεφτά. Έτσι γλυτώνει και από τις τρεις οικογένειες και θα κυβερνά μόνος του. Καθείς κι ο πόνος του!
- η επιτροπή των Ειδικών που θα ερευνά τα πόθεν έσχες θα είναι από την ΤτΕ, δηλαδή δικοί «τους».
- Θα σταματήσει τις συζητήσεις με την Τρόικα και επιτέλους θα γίνουμε Αλβανία, αλλά πάνω απ’ όλα «την Ελλάδαν θα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες». Τώρα αν οι πέτρες θα συνοδεύονται και από λίγη σαντιγί δεν τους νοιάζει! Από προδότες όλα είναι πιθανά.
- Στο δεύτερό Του νομοθέτημα (την δεύτερη εβδομάδα) θα αποφασιστεί η άμεση εκκένωση της χώρας από Αλβανούς και Πακιστανούς και να μας αφήσουν και τα λεφτά που δούλεψαν. Έτσι θα φορολογηθεί και το καμάκι που έκαναν οι Αλβανοί στα τουριστικά μας θέρετρα. Τζάμπα πηδούσανε τις τουρίστριές μας; Εδώ πληρώνονται όλα!
- Την Τρίτη εβδομάδα με το τρίτο νομοθέτημα ο Αντώνης θα καταργήσει την εγκληματικότητα και όλοι οι εγκληματίες θα εξαφανιστούν με τρόπο μαγικό. Θα συνεχίσουμε να ζούμε στη Μαγική Πόλη. Καμιά σχέση με το χωριό του Πλάτωνα. Τι θέλει κι’ αυτός που πέθανε πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια! Δεν ήξερε ότι το μέλλον ανήκει στον Αντώνη;
- Την τέταρτη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός και Εθνάρχης Αντώνης Σαμαράς (υπενθυμίζουμε ότι είναι δισεγγονός της Δέλτα, που λιγουρευόταν τον μικρό εθνάρχη Βενιζέλο, άρα τόχει το εθνάρχικο) θα πάει στη Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία και τη Μπανανία για τη σύναψη διμερών δανειακών συμβάσεων, κατά το πρότυπο της σύμβασης Ρωσίας – Κύπρου. Αυτοί έχουν λεφτά θα τρέξουμε και υποχρεούνται να μας τα δώσουν πάραυτα. Αυτοί δεν ξέρουν να τα ξοδεύουν και θέλουν να τους μάθουμε. Θα πάμε και στον Τσάβες να πάρουμε τζάμπα πετρέλαιο που τόχει παραπάνω. Στόχος να καλυφθούν οι δανειακές μας ανάγκες για το 2012.
- Μόλις γυρίσει ο Αντώνης με τα τσουβάλια τα ρωσοδολάρια θα καταγγείλει όλα τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα και με κοινωνικό αυτοματισμό θα επιστρέψουμε στις αγορές, που τόσο πολύ μας αγαπάνε. Είναι υποχρεωμένοι να μας δανείσουν. Ενδέχεται ο δανεισμός να ξεκινήσει από το Νοέμβρη του 2012, γιατί του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει!
- Αμέσως μετά ξεκινά ο Μαραθώνιος. Ο Αντώνης θα βάλει και τους 200 βουλευτές του να τρέχουν από τον Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό, μέχρι να γίνουν μαραθωνομάχοι. Έτσι δεν θα κλέβουν και δεν θάχουν χρόνο να συναναστρέφονται κουμπάρους και γκόμενες.
- Πέμπτη εβδομάδα: κρατικοποιούνται όλες οι τράπεζες και τα παραμάγαζά τους. Στόχος η δημιουργία ενός υγιούς τραπεζικού συστήματος. Όποιος γράφει σε μια ώρα χίλιες φορές τη φράση: «Μέγας είσαι κύριε και ο Αντώνης μας μεγαλύτερος» θα παίρνει δάνειο. Διαφορετικά θα οδηγείται η επιχείρησή του σε καμιά συγχώνευση. Να απαλλαγεί το κράτος από ανίκανους και ηλίθιους επιχειρηματίες.
-Έκτη εβδομάδα: ιδρύεται ο μεγάλος Κρατικός Τραπεζικός Πυλώνας ο οποίος θα διαγράφει τα χρέη των άνεργων δανειοληπτριών. Για καλύτερα αποτελέσματα Γενικός Γραμματέας του Πυλώνα θα γίνουν ο Αυτιάς, ο Μυταράς και ο Ποδαράκης απ’ την Κρήτη. Νάχουμε και ένα Κρητικό μέσα για να μη μας πάρουν με τις πέτρες, όλο Πελοποννήσιοι! Ο Πυλώνας θα διαγράψει και όλες τις κάρτες και τις ακάλυπτες επιταγές. Έτσι φεύγει η θηλιά από τα νοικοκυριά, θα έχουν οι νοικοκύρηδες λεφτά και θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις καταναλωτικές τους συνήθειες, όπως και πριν. Άρα θα σταματήσουν να κλείνουν επιχειρήσεις.
- Έβδομη εβδομάδα: ψηφίζεται ο επαναπατρισμός όλων των ελληνικών κεφαλαίων. Όπου υπάρχει Έλληνας θα αναγκαστεί να φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα για να τα φάνε οι Έλληνες και όχι Κουτόφραγκοι ή κάποιοι εχθροί των λαών. Να τα φάνε Έλληνες!
-Την έβδομη εβδομάδα αποφασίζεται να αγοραστούν από τη δευτερογενή αγορά όλα τα ελληνικά ομόλογα, σε τιμές κάτω της ονομαστικής τους αξίας. Μόνον έτσι θα μειωθεί και θα μηδενιστεί το χρέος.
- Προς το τέλος της έβδομης εβδομάδας, το Υπουργείο Επενδύσεων, παρά τω Πρωθυπουργώ, θα έχει εγκρίνει χωρίς άλλες διατυπώσεις όλους τους επενδυτικούς φακέλους και έτσι θα αρχίσει η αποκομιδή των σκουπιδιών. Την ίδια μέρα ψηφίζεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα μηδενίζει τους φόρους. Η διάταξη θα ενσωματωθεί στο νέο Σύνταγμα. Το επονομαζόμενο και «Σύνταγμα Ελλάς Σαμαράς».
-Την όγδοη εβδομάδα αρχίζει η κάθοδος των ελεγκτικών μηχανισμών της εφορίας. Όποιος διαπιστώνεται ότι έκλεβε το κράτος θα εκτελείται μέσα στο μαγαζί του με συνοπτικές διαδικασίες. Για καλό και για κακό θα συνοδεύουν τους εφοριακούς και παπάδες για να ξομολογούν τους εγκληματίες φοροφυγάδες. Νάχουνε δουλειά και οι παπάδες μας. Η εκτέλεση των φοροφυγάδων θα γίνεται on line και θα αναρτάται στο youtube η εκτέλεσή τους.
- Όγδοη εβδομάδα, την Παρασκευή: Καθιερώνεται διαρκής στρατιωτική θητεία. Μια ζωή φαντάροι. Οι γυναίκες θα εκπληρώνουν στρατιωτική τους θητεία μέχρι τα 60, οι άντρες μέχρι τα 90. Έτσι θα ζουν και περισσότερο οι άντρες, ενώ πριν τον Αντώνη πέθαιναν στα 78 τους.
- Ένατη εβδομάδα: με τα λεφτά που θα πάρει ο Αντώνης από τη Ρωσία και τη Μπανανία θα φτιάξει νέα λιμάνια και σε κάθε χωριό θα φτιάξει ελικοδρόμιο και αεροδρόμιο. Έτσι θα βρουν δουλειά όλοι οι χωριάτες που τώρα κάθονται και τρώνε τις επιδοτήσεις.
- Την δέκατη εβδομάδα, όπου η Ελλάδα θα έχει ανάπτυξη 600% ο Αντώνης προχωρά στην ανακήρυξη της ΑΟΖ και κηρύσσει πόλεμο στην Τουρκία. Έλληνες την γ...ή…ε.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Θα πείτε τον Αντώνη πρωθυπουργό θέλετε δεν θέλετε και μάλιστα πολύ σύντομα!

Ανώνυμος είπε...

όλοι εσείς οι άχρηστοι θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης όταν ο Αντώνης μας, ο μεγαλύτερος ηγέτης όλων των εποχών θα κατακτήσει με λόγχες και πυρσούς της αλήθειας το Μαξίμου. Το Μαξίμου ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά. Τώρα και ΠΑΝΤΑ!