Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Καραμανλής, ό,τι θυμάται χαίρεται: «Όχι» σε συγκυβέρνηση, «Ναι» σε εκλογές, «Ναι» σε αυτοδύναμη κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά

Δε μιλά ο ίδιος αλλά οι κύκλοι και τα τετράγωνα της Πλατείας Μαβίλη. 
Έχει το δικό του κύκλωμα ο πρώην ένοικος του Μαξίμου που μιλά στ’ όνομά του.
Ενώ λοιπόν οι κύκλοι του διέρρεαν ότι δεν είναι αρνητικός σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας (ή εθνικής ενότητας) με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή κομμάτων και προσωπικοτήτων, ξαφνικά χθες… τα μάζευε!

Έπεσε σύρμα βλέπετε από τη Συγγρού και άρχισαν τα τηλέφωνα .
 Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να κυβερνήσει μόνος του. Πως τολμά να μιλά για 

συγκυβερνήσεις ο πρώην; Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ήδη πανίσχυρος και αυτοδύναμος! Γιατί να μην οδηγήσει αυτός τις εξελίξεις.
Έτσι φτάσαμε στις «έντονες αντιδράσεις» από τους κύκλους. Μάθαμε μάλιστα ότι ζητά επειγόντως εκλογές για να κυβερνήσει ο Αρχηγός του: «Μόνη πραγματική διέξοδος αποτελούν οι εκλογές και μάλιστα άμεσα»

Σημείωση1: άλλο που δεν θέλει ο Καραμανλής. Μόνο με μια κυβέρνηση Σαμαρά(άντε και με Καρατζαφέρη: μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια..) επιστρέφει γρήγορα στα χέρια του η … Κεντροδεξιά! Μόνο με μια καταστροφική κυβέρνηση Σαμαρά και όλα τα λαϊκοδεξιά κακά της μοίρας της. Ο Καραμανλής θεωρεί εαυτόν ως τον κυρίαρχο και μοναδικό πυλώνα της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα!
Σημείωση2: ο Καραμανλής σκέφτεται ότι είναι ο μόνος που ….. δικαιώθηκε. Δεν γίνεται να ακολουθεί αποτυχημένες συνταγές. Αντίθετα από τον Μητσοτάκη, Σημίτη, Γ. Παπανδρέου που όλοι τους απέτυχαν παταγωδώς. Τι δουλειά έχει μαζί τους, αυτός ο πετυχημένος;
Σημείωση3: η κίνηση των τριών υπουργών του ΠΑΣΟΚ, θεωρείται από τον πρώην, ως κίνηση αμφισβήτησης του Παπανδρέου, ο οποίος δεν εμφανίζεται αποφασισμένος να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία. Αντίθετα από σαμαρικούς κύκλους που τον διαβεβαιώνουν ότι οι συμφωνίες παραλαβής και παράδοσης, έκλεισαν!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ο παιδοβούβαλος να ζητήσει συγνώμη για την Επιτήρηση που μας έβαλε και την καταστροφή που έκαμε στον τόπο! Αλλά δεν είναι άξιος ούτε τα κορδόνια του να δέσει!