Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γιωργάκη! Άστον τρελό στην τρέλα του!

- Έλα Αντώνη μου να συγκυβερνήσουμε!
- Απαπά. Είμαι πρώτος στις δημοσκοπήσεις!
Ρεζίλι έγινε πάλι ο Γιωργάκης. Μόνο γονατιστός δεν παρακάλεσε τον συμφοιτητή Αντωνάκη! 
Λέτε να κρατάει κανένα άχτι του Γιώργου ο Αντώνης από τα φοιτητικά τους χρόνια; Όλα να τα περιμένεις, γιατί τόση εμμονή αγγίζει πλέον τα όρια της παράνοιας! 
Ίδετε φάτσα. Ίδετε το βλέμμα του αυτονόητου. 
Ο Θεός να μας λυπηθεί έτσι και αναλάβει ο Αντώνης το Μαξίμου. Εικόνα απελπιστική. 
Ενδέχεται ούτε ο Γιωργάκης, ούτε ο 


Αντωνάκης να θέλουν συναίνεση. 
Το δεδομένο πάντως που έχουμε είναι ότι ο Αντώνης θέλει να κυβερνήσει μόνος του και θα κάνει εκλογές μέχρι να τον πούμε πρωθυπουργό.
Η εικόνα με τον Γιωργάκη να παρακαλά και τον Αντωνάκη να αντιστέκεται είναι εικόνα απελπισίας. Τραγική! Το δικομματικό μας σύστημα επιμένει με όρους Μεταπολίτευσης. Σε πείσματα και εγωισμούς. Δε λέει να καταλάβει ότι περνάμε σε μια νέα εποχή. Και κάθε γέννα πονάει! 
Προτείνουμε στον Γιωργάκη να σταματήσει να παρακαλά τον συμφοιτητή του. Αυτά περιμένει για να αναδείξει ο Αντώνης την Επαναστατική και Αντιστασιακή πτυχή του χαρακτήρα του.
Οπότε ξέχνα το Γιωργάκη μου. Μην ξανατολμήσεις να ζητήσεις συναίνεση και συγκυβέρνηση από κάποιον που περιμένει μια τέτοια ευκαιρία για να … «αντισταθεί στου Γερμανογάλλους Κατακτητές»! 
Το θέατρο σκιών ας τελειώσει εδώ. Όσο το συνεχίζεις τόσο ανεβάζεις τις μετοχές του Αντώνη. Εκτός αν αυτό θέλεις. Να τον πεις πρωθυπουργό. 
Ξέρω γω τι κάνατε εσείς όταν συζούσατε; Μπορεί από τότε να μοιραστήκατε τα βιλαέτια της εξουσίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια :