Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Έγιναν ρεζίλι ο Μιχελάκης και ο Χατζηνικολάου. Ερμήνευσαν κατά πως τους συμφέρει, συνέντευξη του Λοβέρδου!


Πιάστηκαν στα πράσα οι κιτρινόμαυροι δημοσιογράφοι Μιχελάκης και Χατζηνικολάου. Ο ένας επίσημος εκπρόσωπος του μηχανισμού παραπληροφόρησης της Συγγρού και ο άλλος ανεπίσημος.
Βρήκε ο Χατζηνικολάου το πρωτοσέλιδο της real  με συνέντευξη του Λοβέρδου που στο Γουδί και έτρεξε να το παραδώσει στον Μιχελάκη. Μόνο που ούτε ο επίσημος, ούτε ο

ανεπίσημος διάβασαν το περιεχόμενο της συνέντευξης. Έτσι έγιναν ρεζίλι γιατί ο Λοβέρδος, αναφερόμενος στο Γουδί εννοεί εμφανώς το Κίνημα στο Γουδί του Στρατιωτικού Συνδέσμου. Το κίνημα που έμελλε να αλλάξει τη ιστορία της Ελλάδος και αποτέλεσε από την ίδρυσή του τη νύχτα της 15ης Αυγούστου του 1909 τον φόβο και τον τρόμο της Λαϊκοδεξιάς κυβέρνησης Ράλλη. Οι φόβοι τους βγήκαν αληθινοί.

Ο Μιχελάκης βέβαια και ο Χατζηνικολάου για να δικαιολογήσουν όλα όσα γράφουν για Γουδί οι αναμεταδότες της Συγγρού και τα πρακτοράκια, προκάλεσαν επίτηδες σύγχυση μια και ποιος θα πάει να διαβάσει μια συνέντευξη που έδωσε ο Λοβέρδος πριν ένα χρόνο; Κανένας. Μιλώντας με φωνή «τηλεθεολογική» διαστρεβλώνουν τον «εχθρό τους» και συγχωρούν τις αμαρτίες τους. Στην ώρα του μακελειού, έγραφε ο Γκόγια, χορεύουν …. οι κουφοί! Στη συγκεκριμένη περίπτωση κουφοί είναι ο Μιχελάκης, ο Σαμαράς και ο Χατζηνικολάου. Όπως παρουσίασε στις κωμωδίες του ο Αριστοφάνης, αυτοί που πιστεύουν ότι είναι ισχυροί, αρέσκονται να παρουσιάζονται ως κουφοί. Έτσι μαζεύουν γύρω τους ικέτες που γονατίζουν μπροστά στο θρόνο τους!!! Κουφάλα που τους κούναγε ….
Λαϊκή λιθογραφία του Σ. Χρηστίδη για την επιτυχία του κινήματος στο Γουδί

Δεν υπάρχουν σχόλια :