Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Νέα συνάντηση Σαμαρά – Καρατζαφέρη

Δεν μπορούν ο ένας, χωρίς τον άλλο. Οι συζητήσεις για την συνεργασία τους καλά κρατούν. Η συνάντηση έγινε στην Κηφισιά και συζητήθηκαν οι τρόποι που θα μπορούσαν να συνεργαστούν τα δύο κόμματα, είτε προεκλογικά, είτε μετεκλογικά. 
Τα πράγματα ζορίζονται για τη Νέα ΝΔ-ΠΟΛΑΝ, άσχετα από τις πληρωμένες και 

υπερπροβαλλόμενες δημοσκοπήσεις. Ιδεολογικά βρίσκονται πολύ κοντά. Εξάλλου το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη έχει υφαρπάξει πολλά ιδεολογικά στοιχεία από την ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά.

Μην ξεχνάμε ότι ο βασικός κορμός της σημερινής ΝΔ είναι το επιτελείο της Πολιτικής Άνοιξης. Με πολλά κοινά στοιχεία και πολλά στελέχη που πατάνε και στις δύο βάρκες. Ο νεοκαραμανλισμός βρίσκεται επίσης σε κατάσταση πολιορκίας και απομονωμένος μεταξύ Ραφήνας και Μουρούζη! Τα «Ζάππεια» απέτυχαν. Γιατί λοιπόν να το καθυστερούν;

Με το μόνο κόμμα που μπορούν να συνεργαστούν οι σκληροπυρηνικοί σύμβουλοι του Σαμαρά είναι τα βασικά στελέχη του ΛΑΟΣ. 
Ο Καρατζαφέρης θεώρησε ως αιτία πολέμου την υφαρπαγή στελεχών και τις φαηλικές απειλές για συνεργασία όχι με τον Καρατζαφέρη αλλά με τα στελέχη του.
Έτσι προέκυψαν οι συνθήκες για τις απευθείας μυστικές συνομιλίες μεταξύ Σαμαρά – Καρατζαφέρη. Ο γάμος στη νεοδεξιά πολυκατοικία ψήνεται! Γιατί να έχουν κάποιον που βρίσκεται τόσο κοντά τους ιδεολογικά και να συγκρούεται διαρκώς μαζί τους; Το μόνο που απομένει είναι …. οι λεπτομέρειες!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον δεξιό Τράγκα σειρά είχε ο δεξιός Κουϊκ

Τέρενς Κουϊκ: «Ο Σαμαράς κατάντησε τη ΝΔ ΠΟΛ. ΑΝ»

http://www.newsbomb.gr/opinions/story/40604/katanthse-th-nd-pol-an