Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τα δύο μεγάλα κόμματα μας κοροϊδεύουν στο σκάνδαλο της Siemens !

Δεν ξέρω αν ο κ. Καστανίδης έχει δίκιο επί της ουσίας στην κόντρα του με τους Δικαστές. Ξέρω όμως ότι ξέχασε την παροιμία που λέει ο λαός μας: «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».
Όπως είναι γνωστό μετά από «έρευνες» ενός έτους, η εξεταστική επιτροπή για την διερεύνηση της υπόθεσης της SIEMENS, αφού έριξε τόνους λάσπη , εξέδωσε πόρισμα με το



οποίο καταλογίζονται ευθύνες σε πρώην Υπουργούς για τις οποίες ζητείται η παραπέρα έρευνα. Το πόρισμα αυτό βρίσκεται σχεδόν τρείς μήνες σε κάποια συρτάρια της Βουλής.Πρωτοφανή πράγματα!

Τι να υποθέσει κανείς; Συγκάλυψη και συναλλαγή με τη Ν.Δ; Φόβος για αποκαλύψεις; Ό,τι και να συμβαίνει, το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Ν.Δ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, αφού κατά τον Κανονισμό της Βουλής τα δύο αυτά κόμματα είναι τα μόνα που μπορούν να προχωρήσουν τις περαιτέρω έρευνες, όσον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα, των δύο σοβαρών αυτών υποθέσεων.

Εξ΄ όσων γνωρίζω ο κ. Καστανίδης είναι Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και μέλος της Κυβερνήσεως που στηρίζεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ας κάνει λοιπόν πρώτα την δουλειά του σωστά το κόμμα του και η Κυβέρνηση στην οποία ανήκει, σε ότι έχει να κάνει με την διαφθορά, για να έχει το δικαίωμα της κριτικής άλλων που χειρίζονται τις ίδιες ή παρεμφερείς υποθέσεις.

Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι η ΣΙΩΠΗ που έχει επιβάλει το σύστημα γύρω από τις υποθέσεις αυτές. Κατά τα άλλα ζητείται ελπίς σωτηρίας για τον τόπο.
Δήλωση βουλευτή Χ. Μαρκογιαννάκη

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS