Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πάλι στη "γλώσσα λανθάνουσα" θα το ρίξουν στη Συγγρού;

Την Παρασκευή ήταν ένα…σαρδάμ του Αντώνη Σαμαρά, όπως μας εξήγησαν οι επιτελείς της Συγγρού, για τον Κώστα Καραμανλή. Στο περιβάλλον του Καραμανλή έκαναν πως το πίστεψαν… 
Για να δούμε όμως σήμερα μετά τα «καρφιά» του Μηταράκη για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνηση του, πως και με 
ποιο τρόπο θα απαντήσει ο πρώην πρωθυπουργός;
Γιατί δεν μπορεί να βγαίνει ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά στο κρατικό ραδιόφωνο και να λέει χωρίς περιστροφές ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση δεν μας προετοίμασε για μια διεθνή οικονομική κρίση μεγαλύτερη από ότι περιμέναμε» και να μην ξέρουν τίποτα στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ…  
Εκτός αν αυτά που δεν μπορεί – δημόσια- να πεί ο Σαμαράς τα λέει μέσω συνεργατών του, όπως καλή ώρα έκανε ο Μηταράκης!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

http://www.triklopodia.com/2011/04/blog-post_3520.html

Καζάνι που βράζει οι Νεοδημοκράτες της μαρτυρικής πόλης
"Ο Αντώνης Σαμαράς, μας υποσχέθηκε συμπαράσταση, αλλά απέδειξε, ότι σέρνεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ και τα ιδιωτικά συμφέροντα"!!!

Καζάνι που βράζει, οι Νεοδημοκράτες της Κερατέας, καθώς παρά την χθεσινή διαβεβαίωση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ότι θα στηρίξει τους αγώνες των κατοίκων της Κερατέας κατά του ΧΥΤΑ, σήμερα, δια του εκπροσώπου τύπου κ. Μιχελάκη, τα... γύρισε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, εχθές, τον Πρόεδρο του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε ομάδα της Επιτροπής Αγώνα, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής, Βασίλη Θηβαίο, και του ζήτησε εγγράφως, την συμπαράστασή του στον αγώνα τους, και την διαμεσολάβησή του στον Πρωθυπουργό, προκειμένου να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ για να αρχίσει ο διάλογος.
Και ενώ η πρόταση των εκπροσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής και της Επιτροπής Αγώνα, έγινε...
αποδεκτή, στη συνέχεια σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρέπει να γίνει ο .. ΧΥΤΥ!!!
Έκπληκτοι οι δημοσιογρα΄φοι που καλύπτουν τα ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, παρακολούθησαν αυτή την διγλωσσία, που σαφώς γίνεται με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, που απ' ότι προκύπτει, ταυτίζεται απόλυτα με τις παρανοϊκές τακτικές της κατοχικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, είναι αποφασισμένα να παραιτηθούν σύσσωμα από την Οργάνωση εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, ενώ λέγεται, ότι ετοιμάζονται και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των τοπικών βουλευτών του κόμματος.
"Η κωλοτούμπα", του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, απλά επιβεβαιώνει την πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, καθώς αποδεικνύεται ότι και αυτός βρίσκεται πίσω από το άρμα των ιδιωτικών συμφερόντων", δήλωσαν στα attikanea κάτοικοι της Κερατέας, που πρόσκεινται στην ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
"Αυτή την προδοσία, θα την εισπράξουν και θα την πληρώσουν πολύ ακριβά, όταν έρθει η ώρα της κάλπης", δηλώνουν με οργή αλλα και με αποφασιστηκότητα διατρανώνουν την απόφασή τους να πολεμήσουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική αδιαλλαξία, ακόμα και με τη ζωή τους.