Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Καρατζαφέρης κωλοτούμπας. Πριν λίγες μέρες ήθελε συνοικέσιο σήμερα του φαίνεται κακομούτσουνη η «νύφη»

Το απόλυτο δείγμα της κωλοτούμπας. Αλλάζει θέσεις σαν πουκάμισα! Ποτέ δεν είναι ειλικρινής. Πάντα ζικ-ζακ και ότι τον συμφέρει, χωρίς ποτέ να θέλει να δώσει κάτι. Την τελευταία περίοδο ήθελε συνεργασία με τη ΝΔ. Έτσι πιστεύει θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ … Κάποιοι στη ΝΔ δεν θέλουν ούτε ν’ ακούσουν για συνεργασίες με την γραφική πλευρά της Ακροδεξιάς. Όχι βέβαια οι σύμβουλοι, αλλά ο Καραμανλής και 
κάποιοι κεντροδεξιοί, της φιλελεύθερης σχολής.
Όλοι οι γνωστοί επιτελάρχες της Συγγρού, φυσικά και θεωρούν τους οπαδούς του ΛΑΟΣ, τμήμα της γνήσιας δεξιάς που έχει χάσει τον δρόμο της! Οπότε ο γάμος είναι θέμα χρόνου όσο και αν το αναβάλλουν ή το παίζουν όλες δύσκολες! Είτε σε επίπεδο κορυφής, είτε σε επίπεδο υφαρπαγής βουλευτών και στελεχών! 
Ο διάλογος στο παρασκήνιο έχει φουντώσει και είναι σίγουρο ότι εάν πάνε να τη φέρουν στο ΛΑΟΣ οι φαηλιστές, θα γίνει του «κρανιδιώτη τόπος»!

Συμπληρώνει όμως ο Πρόεδρος, ότι «ο Σαμαράς δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τον Καρατζαφέρη» μια και η νύφη είναι «περασμένης ηλικίας, κακοποιημένη και κακομούτσουνη και νομίζω ότι κανείς Έλληνας δεν γυρίζει να την δει».

Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης έκαμε την πρόταση κοινής καθόδου των δύο κομμάτων. Η αντιπρόταση πρέπει να έρθει τώρα από τους Πολανίτες! Η πρόταση δεν ήταν τόσο τζούφια όσο φαίνεται. Στόχευε στους δικούς του που είναι έτοιμοι να σαλπάρουν σε πιο καθαρές δεξιές παραλίες. Του Καρατζαφέρη το μαγαζί έχει νοθευτεί. Δεν είναι τόσο γνήσιο όσο των φαήλων. Εκεί χτυπά περισσότερο ο Πρόεδρος. Γιατί κατάλαβε τα παιχνίδια του παρακρατικού παρασκηνίου και προσπαθεί να τα ακυρώσει, εάν δεν τον συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολες ημερες για τα Ντοράκια, κλείνει και το μαγαζί πριν ανοίξει.

Ανώνυμος είπε...

Τότε τί στενοχωριέστε ρε τρελαντωνάκια;
Δεν κοιτάτε καλύτερα το δικό σας φασιστομάγαζο; Που είναι ε΄ έτοιμο να κ΄ κλείσει την Ελλάδα;
Εδώ είμαστε για αντίσταση στη χούντα της ακροδεξιάς σας!