Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Λιάπης παραδέχεται ότι συνεργάτες του Σαμαρά προσπαθούν "να τον τελειώσουν".

Σας έχουμε ενημερώσει για τον τρόπο που σκέπτονται οι συνεργάτες του Σαμαρά να τελειώσουν όσους θεωρούν «ανεπαρκείς», «παρείσακτους» ή δεν ξέρουν που να τους «χώσουν» παρά τα υπεσχημένα! Οι Πολανίτες ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους. 
Το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Λιάπης, ο οποίος  
πιστεύει ότι πίσω από τα κακόβουλα δημοσιεύματα βρίσκονται συνεργάτες του Σαμαρά που θέλουν να τον «τελειώσουν με αθλιότητες». Εξάλλου τα σαμαρικά blogs και δη τα πολανίτικα θριαμβολόγησαν με την "αποκάλυψη"!
Είναι φανερή η κατασκευή των δημοσιευμάτων και η προέλευσή τους. Πίσω από την δήθεν δημοσιοποίηση του «σκανδάλου» βρίσκεται η λογική του ξεφωνήματος από τα σαμαρικά blogs! Άσε που το πήγαιναν για παρτάκι τσαγιού δήθεν εξαγριωμένων υπερπατριωτών να του ζητήσουν τα ρέστα και «να δώσει πίσω τα κλεμμένα»!
Καλά να πάθεις Μιχαλάκη!
Υποχρεούμεθα να δημοσιεύσουμε και την εξήγηση που δίνει ο Μ. Λιάπης για το ΕΚΑΣ: «Το ποσό που αναγράφεται στον κωδικό 305 αφορά την επικουρική μου σύνταξη από το Ταμείο Νομικών και ασφαλώς όχι Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταχωρήθηκε εκ παραδρομής σε λανθασμένο κωδικό, από τον λογιστή μου»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :