Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Συναντήθηκε με τον Κένι ο δισεγγονός Σαμαράς και πήρε λέει τα πάνω του!

Κρίμα ρε Αντώνη, που δε σε λένε Πόπη, σαν τη γιαγιά σου Πηνελόπη!
Ο Δισέγγονος Ανιψιός συναντήθηκε με τον Κένι. «Οι συνομιλίες αυτές ανέδειξαν το ευρωπαϊκό προφίλ του Μεσσήνιου αρχηγού». Ποιός είναι ο Κένι; Να μη σας νοιάζει. Θα είναι κάποιος που κινεί τα νήματα της ιστορίας. Ένας τρανός πολιτικός! Αφού συναντήθηκε μαζί του, το πήρε το χρίσμα ο Αντώνης. Τον είδε, άρα είναι γεννημένος γίγαντας πρωθυπουργός. Είναι ο 
αετός της νίκης και το κουτσάλογο του θεού Απόλλωνα! Είναι ο μεσσίας, ο σωτήρ, ο νυμφίος και ο λυτρωτής. Είδες ο Κένι; Ο Κύριος μωραίνει!
Τον παρακαλάνε τον Αντώνη στο εξωτερικό για μια συνάντηση μπας και του αποσπάσουν το μεγάλο μυστικό. Τη μυστική φόρμουλα που λύνει όλα τα οικονομικά προβλήματα και όλα τα ελλείμματα!
Πολλά είπαμε για τον μέγα δισεγγονό Αντώνη! Κρίμα που δεν τον λένε Πόπη, από το Πηνελόπη!
Να σας πω τώρα και μια κουβέντα για τον Κένι. Είναι ο «νικητής» των εκλογών της Ιρλανδίας που βρίσκεται σε κρίση ανάλογη με αυτήν της Ελλάδας! Είναι δηλαδή καμένος από χέρι! Σε λίγους μήνες θα του πετάνε πέτρες και κατσαρόλες.
Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. άρα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην ιστορία της ΝΔ! Κράτησε μισή ώρα, άρα ο Δισεγγονός δεν βρίσκεται στο περιθώριο του ΕΛΚ και της ιστορίας.
Φυσικά και δεν βρίσκεται στο περιθώριο γιατί βρίσκεται στο χρονοντούλαπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :