Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Το σύστημα Σαμαρά καθαρίζει τους "παρείσακτους" … "Στο καλό Λιάπη και να μας γράφεις"!

Σας έκανε εντύπωση το ΕΚΑΣ που παίρνει ο Λιάπης; Και όμως! Ξέρετε πως ανακινήθηκε το θέμα; Όχι βέβαια από το ΠΑΣΟΚ; Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο Λιάπης! Οι επιτελείς του Σαμαρά, τα σκληρά αγόρια, το ανέσυραν και το διέδωσαν. Τα σαμαρικά blogs έδειξαν και πάλι τον χαρακτήρα τους. Άτιμο γνήσιο δεξιό DNA!
Έχει να πέσει πολύ σφουγγάρι στη Συγγρού. Ψάχνουν τα πάντα. Η Συγγρού έχει γίνει Καρφολογικό Γραφείο! Ρουφιάνοι, πράκτορες, θεσιθήρες και άλλοι

κομπογιανίτες έχουν μαζευτεί στα Κεντρικά! Οι "παρείσακτοι" εξαπολύονται στο πυρ το εξώτερον. Δια των …… «αποκαλύψεων» και του ιστολογικού ξεφωνήματος! Τα ακροδεξιά πάρτι τσαγιού έχουν ξεκινήσει προ πολλού στα blogs που ελέγχει η Συγγρού.
Έτσι πιστεύουν θα κάψουν πολύ κόσμο και τον ίδιο τον Καραμανλή, με τον οποίο σημειωτέον δεν έχουν τελειώσει! Στο στόχαστρο βρίσκονται αυτή την περίοδο όλοι οι Καραμανλικοί. Ξεσκονίζονται τα πάντα για να ξέρουν τις βρωμιές του καθενός που δεν είναι αρεστός στα "γνήσια" αρπακτικά του Σαμαρά.
Υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα! Δεν ξέρουν πλέον σε πόσους έχουν τάξει σίγουρη εκλογή, θέσεις στο Επικρατείας και υπουργιλίκια. Οπότε η καλύτερη μέθοδος για να απαλλαγούν από τους περισσότερους είναι η μέθοδος της αποκάλυψης σκανδάλων. Εάν δεν υπάρχουν, εφευρίσκονται! Δεν είναι δύσκολο; Αρκεί να ξαλαφρώνει η Συγγρού από υποχρεώσεις και γλυκανάλατους μεσοχωρίτες! Μη βιάζεστε, όλοι θα πάρετε……

Δεν υπάρχουν σχόλια :