Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Η αξιοπιστία του Αντώνη βυθίστηκε στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Ο Σαμαράς επισκέφτηκε πριν ένα περίπου μήνα τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Ναυπηγεία που δοκιμάζονται από άλυτα οικονομικά προβλήματα, επί πολλά συνεχόμενα χρόνια. 
Πήγε ο Αντώνης για να κάνει παιχνίδι με τον πόνο των ανθρώπων που η ζωή τους απειλείται από το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, ενώ τα ίδια τα 


Ναυπηγεία αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα χρεών.

Και τι δεν τους είπε και τι δεν τους έταξε! Εξάλλου είναι γνωστές οι διασυνδέσεις του Σαμαρά με το εφοπλιστικό κεφάλαιο. Πολλοί εφοπλιστές τσοντάρουν στα άδεια ταμεία του κόμματος! Oπότε εκμεταλλευόμενος τη περίσταση και λόγω της προσωπικής επαφής, υποσχέθηκε ότι θα παρέμβει ο ίδιος στους Έλληνες εφοπλιστές για να στηρίξουν τα Ναυπηγεία. 
Οι εργαζόμενοι φυσικά και ενθουσιάστηκαν με την «πρωτοβουλία» Σαμαρά. Αυτό ήθελαν, αυτό άκουσαν!
Ένα μήνα πάντως μετά η μητρική εταιρεία των Ναυπηγείων Ελευσίνας Νεώριον Συμμετοχών κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Δυστυχώς οι εργαζόμενοι άδικα περίμεναν. Ο ίδιος ο Αντώνης και η Νέα Δημοκρατία περιμένουν με αγωνία από τους Εφοπλιστές να τσοντάρουν στα άδεια και χρεοκοπημένα ταμεία της Πολανίτικης Νέας Δημοκρατίας. Για τα Ναυπηγεία και τους άνεργους θα νοιάζονταν;
Είναι πάντως σημαδιακό. Αφού πήγε εκεί ο γουρσούζης Αντώνης, η εταιρεία έκλεισε!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

πολύ ψεύτης ο Αντώνης.
Χρησιμοποιεί το ψέμμα λας και δεν τρέχει τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Από τα Ναυπηγεία περιμένατε να το καταλάβετε;