Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μεγάλη δυσφορία Καραμανλή για Πρεσβεία και Αντώνη

Το φάντασμα των υποκλοπών πηγαινοέρχεται και πάλι στο γραφείο του Καραμανλή. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τί και ποιός παρακολουθούσε τον ίδιο και μια πλειάδα “ύποπτων” πολιτικών.
Δε γίνεται η Πρεσβεία να τον είχε τόσο πολύ στοχοποιήσει και δεν εμπιστεύεται κανέναν πια. Εξάλλου οι λόγοι για τους οποίους τον ήθελαν εκτός πολιτικής σκηνής και προωθούσαν τους 

δικούς τους αμερικανόφιλους στην κορυφή της Νέας Δημοκρατίας είναι η ελληνορωσική προσέγγιση που θεωρήθηκε επικίνδυνη για τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή.

Δεν περίμενε ποτέ ότι ο Αντώνης τον έδινε στην Πρεσβεία και ενώ αυτός με τη Ντόρα Μπακογιάννη και την ελληνική αντιπροσωπεία πάλευαν για τα ελληνικά συμφέροντα στο εξωτερικό, ο Σαμαράς συναντούνταν (με ποιόν θεσμικό ρόλο άραγε;) με τους πράκτορες της Πρεσβείας και τους διαβεβαίωνε για την "λάθος κατεύθυνση" των ελληνορωσικών σχέσεων!
Τώρα πλέον είναι φανερό ποιοί και γιατί έκαναν παιχνίδι στην Ελλάδα εναντίον του και ποιοί έφεραν στην εξουσία τον συμφοιτητή Γιωργάκη! Εξάλλου ο Αντώνης πάντα στήριζε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και την είχε φέρει επανειλημμένα στη ΝΔ, το Μητσοτάκη, τον Έβερτ και τον ίδιο!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αυτή η σιωπή πια έχει εξοργίσει τον ελληνικό λαό, όσο και η ανευθυνότητα της νέας ηγεσίας της ΝΔΣυγγρού.
Τί είναι ο Καραμανλής Βούδας;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σοφά φέρθηκε ο Καραμανλής και δεν παρέδωσε την Δεξιά στα νύχια των Μητσοτάκηδων.
Τώρα είμαι πράγματι γνήσιος δεξιός και επιτέλους αγάπησα τους Καραμανλήδες

Ανώνυμος είπε...

το μαγαζί πάει για διάλυση...πόσα ρε γαμώτο γνωρίζουν οι αμερικανοί;