Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ούτε σήμερα είπε τίποτα για τα Σκόπια και την οικονομία ο Εθνοπατριώτης Μακεδονομάχος Σαμαράς

Ο Σαμαράς πήγε στις Βρυξέλλες με τεράστια και πολυέξοδη κουστωδία, τη στιγμή που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χρωστά και της Μιχαλούς!
Οι συναντήσεις και σήμερα του Σαμαρά ήταν μόνο για το θεαθήνει και για εσωτερική κατανάλωση. Χάντρες για τους ιθαγενείς καθαροδεξιούς και εθνικούς ψευτομαχητές, δηλαδή για τους εγχώριους κρυφοφασίστες! Για να λένε τα τσιράκια της Συγγρού ότι "εντυπωσίασε την Ευρώπη" ή "έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις"! Απάτη! Σε καμία συνάντησή του, μέχρι στιγμής, ο Αντώνης Σαμαράς δεν

 υπαινίχθη καν, οτιδήποτε έχει σχέση με τα Σκόπια και την εθνική οικονομική κρίση που βιώνει ο τόπος μας.
Εμείς περιμέναμε, κάτι να πει έστω και για ξεκάρφωμα. Όχι πως πρόκειται να καταφέρει τίποτα αλλά να βλέπουμε τα δείγματα της "ηρωικής αντίστασης" που ενστερνίζονται οι τρελαμένοι οπαδοί του, έτσι και κυβερνήσει, που δεν το βλέπουμε! Να βλέπουμε πως "θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω" και άλλα κουλά και θεοπάλαβα!

Βέβαια η Σύνοδος του ΕΛΚ είναι αύριο, όλη μέρα, οπότε περιμένουμε να πάρει το λόγο και να στείλει σπίτι τους, τους παρόντες Σκοπιανούς με την "ηρωική" του στάση [θα παραβρίσκεται αντιπροσωπεία των Σκοπιανών στη Σύνοδο, ως Μακεδόνες (χωρίς εισαγωγικά)].

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη Σύνοδο του ΕΛΚ υποτίθεται παρενέβη υπέρ της Ελλάδας για θέματα οικονομίας, μόνο που λέει ψέματα! 
Το περιεχόμενο της ομιλίας του δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα, ενώ κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο των προσωπικών του επαφών που είχε μέχρι στιγμής με στελέχη του ΕΛΚ και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τί τους είπε και δεν μας το λένε; Γιατί τέτοια μυστικότητα; Έχουν κρυφή ατζέντα ο Αντώνης και οι σαμαροφύλακες;
Κάτι μας λέει ότι ούτε η αυριανή «παρέμβαση» εάν υπάρξει θα δημοσιοποιηθεί.
Και αυτό αποτελεί στρατηγική επιλογή γιατί μαθαίνουμε ότι ο Αντώνης κρύβεται. Στις προσωπικές του επαφές ούτε που εκστομίζει οτιδήποτε για τα Σκόπια και δεν διαφωνεί καθόλου με το Μνημόνιο και την οικονομική πολιτική της Τρόικας!

18 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Είστε μοχθηροί ντορομητσοτάκηδες.
Σύντομα θα γευτείτε τη λόγχη της Αλήθειας και του Φωτός!
Σύντομα ο Ηγέτης μας Αντώνης Σαμαράς θα είναι Πρωθυπουργός και Ηγέτης μόνο των Καθαρών Ελλήνων.
Όλοι εσείς θα κρυφτείτε τρομαγμένοι στα μπουντρούμια της απόγνωσης και του 2%

Ανώνυμος είπε...

Φόλα στη Ντόρα.
Επιτέλους ήρθε το τέλος της προδοσίας.
Μια νέα ημέρα ανέτειλε και το Φως της Αλήθειας θα τυφλώσει Παπανδρεϊκούς και Μητσοτακικούς που πρόδωσαν το Έθνος και την Πατρίδα μας.
Ο Θεός του Φωτός να έχει καλά τον Αντώνη μας!

Ανώνυμος είπε...

Έξω η Ντόρα από την Ελλάδα.
Λευτεριά επιτέλους στον σκλαβωμένο τόπο μας.
Η μέρα της Ανεξαρτησίας πλησιάζει!
Σας έχουμε περικυκλώσει όλους και δεν μπορείτε να πάτε πουθενά.
Παραδοθείτε στον Αντώνη μας.
Επιτέλους σιωπήστε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΛΉΤΕς ΚΑΙ ΒΌΘΡΟΣ
ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ
ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις του περιοδικού δε γίνεται να τους μαζέψετε αυτούς τους τρελούς που έρχονται και γράφουν εδώ μέσα;
Δεν καταλαβαίνετε ότι ρίχνουν το επίπεδο και την ωραία αισθητική του ιστολογίου σας;
Κάντε κάτι.
Βάλτε τους στα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ στην καρτέλα ΣΧΟΛΙΑ!
Μπας και γλυτώσουμε από δαύτους!

Ανώνυμος είπε...

ante geia re komplexikoi mitsotakides....oute thn eswkommatikh sas hhta den paradexthkate oyte eseis out h kori toy prodoti gantemodrakula ths tourkokritis ...

Ανώνυμος είπε...

O Ellinas Antonos tha saw pari ta sovraka re tourkokritikoi.
Sa neo Ellinas Nikitaras tha katasfaxei tin aliteia tvn tourkomitsotakidon

Ανώνυμος είπε...

Άντε στο Αμέρικα τ' αφεντικά σας ρε σαμαράκια, πράκτορες της Πρεσβείας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαρας αγωνιζεται για την Ελλαδα. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΛΑΒΕΙ ΕΡΕΙΠΙΑ.ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΑΠ ΝΤΟΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΗΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΙΝΑΤΙ, ΠΙΚΡΑ ΕΧΕΙ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Δηλ. : οι πλοθσιοι πλουσιωτεροι και οι πτωχοι πτωχότεροι. Εκφράζει τον αδίστακτο καπιταλισμό. Το έχουν καταλάβει οι Έλληνες και της έχουν γυρίσει την πλάτη. 1,9%.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα συζητήσει για τα ΣΚΟΠΙΑ ο Σαμαράς στην Ευρώπη; Αυτό είναι το θέμα; Για την οικονομία μιλάνε αν ενημερώνεστε. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΤΟ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΟΤΑΝ ΑΠΈΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. Το πακέτο Πινέιρο σας λέει κάτι; ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ; ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ..ΒΟΘΡΟ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτη ειναι η ομαδα που φτιαχτηκε για να γραφει στα blogs;Ωραιο επιπεδο ρε ΣΑΜΑΡΑκια....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τέτοιου επιπέδου ομάδα στα blogs έφτιαξαν οι σαμαράδες με το Μουρούτη και τους πληρωμένους πράκτορες

Ανώνυμος είπε...

Ουστ ρε καραγκιόζηδες του Σαμαρά
υπάρχει το αντινιούσ για να ξερνάτε τις υπερπατριωτικές βλακείες σας

kostas hondrozoumakis είπε...

Αυτο το ακροδεξιο-εθνικιστικο ζωο που αποκαλει τους Κρητικους Τουρκους δεν αποτελει παρα την εικονα της Σαμαρικης Νεοδεξιας.
Εισαι πολυ λιγος εσυ βρε αρρωστο υποκειμενο για να αποκαλεις του Κρητικους Τουρκους. Ουτε να σταθεις διπλα σε Κρητικο δεν εισαι αξιος ποσο μαλλον να φτασεις ενα Κρητικο. Αντε λοιπον μπες μεσα στο λαγουμι της ακροδεξιας και μη τολμησεις να ξαναβαλεις τους Κρητικους στο στομα σου. βλεπεις δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και σιγουρα δεν εχουμε καμια σχεση με υποκειμενα της δικη σας υποσταθμης. Αλλα αυτη ειναι η τακτικη ολων των θρασυδειλων κααγκιοζηδων. Μεσα απο την ανωνυμια και την ασφαλεια που τους παρεχει το ιντερνετ βριζουν και συκοφαντουν. Εισαι μεγαλος καραγκιοζης.
ΥΓ. Ζητω συγνωμη απο ολους δεν ειναι του χαρακτηρα μου να βριζω αλλα αυτο το κομπλεξικο εκτρωμα δημιουργημα της ακροδεξιας του Σαμαρα και του αντινιουζ με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χονδροζουμάκη, μάθε ποιά είναι σήμερα η ακροδεξια στην Ελλάδα. ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Ο ΓΑΠ, Ο ΜΑΝΟΣ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΣΧΟΛΞ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΗΛ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ. Του Καπιταλισμού της καταστροφής. ΟΙ ΠΛΟΎΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΏΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΊ ΦΤΩΧΌΤΕΡΟΙ. ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ .Που μας έφερε φτώχεια, πέινα και εξαθλίωση. κατήργησε το κοιωνικό κράτος και μας γύρισε στον εργασικό μεσαίωνα. Αυτή είναι κύριε Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ! Σχολής Μίλτον Φρίνταμν και τησ σχολής Σικάγου! ΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

01:54

Χαλάρωσε αγόρι μου!! Το παραλήρημα δεν κάνει καλό..

Ο " πατριώτης " Σαμαράς είναι ο υπεύθυνος για πολλά δεινά στην εξωτερική μας πολιτική!

Στο εξωτερικό δεν λέει λέξη για το μνημόνιο! Μούγκα στην στρούγκα γιατί θα του τραβήξουν το αυτί οι δικοί του!

Είναι επικίνδυνος για τον τόπο. Ελπίζω να μην αργήσετε να το καταλάβετε όπως και με τον Κουρασμένο.

Στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ ( με το οποίο γίνονταν συζητήσεις από το καλοκαίρι του 2009 ) μας έφερε η Ν.Δ. και η καταστρεπτική πολιτική της.

kostas hondrozoumakis είπε...

Οποιος θελει να μου απευθυνει τον λογο και να τον δεχομαι σαν ισοτιμο συνομιλητη θα πρεπει να εχει το θαρρος να γραφει και επωνυμα τις αποψεις του.
Αρα αγαπητε Ανωνυμε εισαι ακυρος πριν καν ξεκινησεις.
Επιπλεον ξερω πολυ καλα ποιοι εκφραζουν τον εθνικισμο και την ακροδεξια, συμβουλες δεν χρειαζομαι και πολυ περισσοτερο μαθηματα, ειδικα απο Ανωνυμους που παραποιουν την ιστορια και τα γεγονοτα με συκοφαντιες. Αυτες ειναι πρακτικες οχι απλα της Ακροδεξιας αλλα του Παρακρατους της Ακροδεξιας.
Και για τον "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" που υβριζει μια ολοκληρη ρατσα το κανατε ολοι σας γαργαρα. Τετοιοι εισασταν τετοιοι ειστε και τετοιοι θα παραμεινετε.
Αλλα ειπαμε ολοι οι θρασυδειλοι ιδιοι ειναι γιατι να ειστε εσεις η εξαιρεση? Αλλωστε δεν θελετε να ειστε εξαιρεση. Ειστε οι γνησιοι εκφραστες την Ακροδεξιας. και μαθηματα οπως και πριν εγραψα δεν θελω απο κανενα ψυχοπαθη του antinews.