Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Στη γραμμή Συγγρού η πρωινή ΝΕΤ.

«Ε δε λένε και τίποτα το σοβαρό ή κάτι που δεν ξέραμε»; Στα WikiLeaks αναφέρονταν ο Κύρτσος και η πρωινή παρέα στην κρατική ΝΕΤ! Νομίζουν ότι είναι το μαγαζάκι τους για να περνάνε τις προπαγάνδες των κομμάτων τους και κυρίως της Συγγρού.
Από πότε το ξέρατε ρε παιδιά ότι ο Σαμαράς έκανε το βαποράκι των Αμερικάνων; Και γιατί δεν μας το λέγατε; Τί φοβόσασταν; Και γιατί δεν 

απαντάτε στα απλά ερωτήματα που σας θέτουμε και κυρίως στο βάθος χρόνου των σχέσεων της Πρεσβείας με τον Αντώνη; Ποιές άλλες υπηρεσίες έχει προσφέρει ο Αντώνης στην Πρεσβεία; Καλά ο Κύρτσος έδωσε ρέστα. «Δε λένε και τίποτα σπουδαίο. Σε λίγο θα ψάχνουμε τα WikiLeaks Κίνας γιατί έχει ξεπέσει ο αμερικάνικος παράγοντας».
Σκηνοθετημένες παρλαπίπες για να αθωωθεί ο «Αντώνης» τηλεοπττικά και με το πουρνό πουρνό! Ειδικά η πρωινή ζώνη της ΝΕΤ κινείται απόλυτα στη γραμμή Συγγρού. Ο δε Κύρτσος ακόμα ξερογλείφεται για να πάρει καμιά γραμματεία. Ξέχασε όμως και τα δικά του πρωτοσέλιδα όταν πανηγύριζε στα κεραμίδια ότι τα WikiLeaks έκαψαν τη Ντόρα. Τώρα δεν έχει το αντίστοιχο πανηγυριώτικο ύφος γιατί δεν συμφέρει τη Συγγρού και τα φιλαράκια του στη ΝΔ_κάτω παύλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :