Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ποιές άλλες υπηρεσίες έχει προσφέρει ο Αντώνης στην Πρεσβεία;

Όταν οι Αμερικάνοι χρειάζονται κάποια άτομα για να καθαρίσουν κάποιες «υποθέσεις» ή για να διεκπεραιώσουν κάποια «ζητήματα», ξέρουμε ότι τα βρίσκουν. Οι δουλειές γίνονται παρασκηνιακά, εν κρυπτώ, με το αζημίωτο (είτε σε cash, είτε με προώθηση σε θέσεις εξουσίας) και οπωσδήποτε με βάση την αυστηρή αξιολόγηση και 


προτεραιότητα των αμερικανικών συμφερόντων.
Μάλιστα εάν δεν γίνει κάτι τυχαίο και συμπτωματικό οι ταυτότητες των ρουφιάνων, εκτελεστών και διαφόρων οργάνων δεν αποκαλύπτονται σχεδόν ποτέ. 
Έχει αποδειχτεί ότι οι Αμερικάνοι τηρούν ως βασική τους υποχρέωση το πρωτόκολλο προστασίας όσων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στα αμερικανικά συμφέροντα είτε σε κεντρικό(εντός των ΗΠΑ), είτε σε περιφερειακό επίπεδο (εκτός των ΗΠΑ). 
Τα WikiLeaks τους τελευταίους μήνες έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά στο θέμα της μυστικότητας των κατά τόπους συνεργατών τους.

Έτσι αποκαλύφθηκε και ο ύποπτος ρόλος του Σαμαρά στα παίγνια της Πρεσβείας! Φυσικά οι Πρεσβείες για τις δουλειές τους δεν απευθύνονται σε άσχετους και τυχαία άτομα. Ξέρουν που πάνε και απευθύνονται, μόνο σε οικεία πρόσωπα και σε συνεργάτες αποδεδειγμένης «αποτελεσματικότητας». 

Ερωτήσεις:
  • Σε ποιό σημείο φτάνει η συνεργαΣΙΑ Πρεσβείας-Σαμαρά;
  • Σε ποιες άλλες υποθέσεις έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Αντώνης;
  • Ποιο είναι το αντίτιμο των διευκολύνσεων που έχει συμμετάσχει ο αρχηγός της Νέας ΝΔ;
  • Από ποιο σημείο ξεκινά η συνεργασία; Μήπως από το 1993 ή παλαιότερα;
  • Γιατί στα έγγραφα της Πρεσβείας ο Αντώνης καταγράφεται ως «φιλοαμερικανός»; Είναι γνωστό ότι τέτοιου είδους διαβαθμίσεις δεν προκύπτουν από απλές εκδουλεύσεις, τύπου βαποράκι ή καρφιού! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και "αποδεδειγμένη" παροχή υπηρεσιών!


10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Να μη σας νοιάζει αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΟΙΝΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ...ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ... !!! Σχέδιο Ανάν, Αντιπυραυλική Ασπίδα, ΔΝΤ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Το ξέρουν και οι ΚΥΠΡΙΟΙ...αεχριπ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ο ΠΟΥΤΙΝ κ.λ.π

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς ρουφιάνος των Αμερικάνων και πιο αμερικανάκι από τον Γιωργάκη!
Πολύ ενδιαφέρον.
Πόσο χαμηλά άραγε έχει πέσει για να γίνει αρχηγός της ΝΔ;
όλα να τα περιμένουμε από αυτόν και τους αδερφοφασίστες της φακής που τον περιτριγυρίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντώνης είναι ο Γνήσιος και Μοναδικός Έλλην.
Όλοι εσείς οι τουρκόσποροι Κρητικοί τρέμετε τον ερχομό του και μαζί την αποκατάσταση των Ιερών και Οσίων του Έθνους από καταβολής Σύμπαντος Κόσμου.
Επιτέλους η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αρχίσει να μαρσάρει για να κατακτήσει την εξουσία για πάντα.
Για το καλό του Έθνους και την προκοπή του Τρισμέγιστου και Τρισαιώνιου Ελληνικού Λαού.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ - ΝΤΟΡΑ - ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΑ - ΔΝΤ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ! ΤΩΝ...ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
ΤΟ...ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΥΣΤ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 1:23 μήπως κοιμάσαι;
Ησυχία παρακαλώ ο 1:23 κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου Αντωνισμού.
Δηλαδή έξω ο Αντώνης ο Έλλην τί κάνει; Δε στηρίζει το μνημόνιο ή μήπως δεν ξέρεις καν τι θα πει δανεισμός για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις;

Ανώνυμος είπε...

Xesikotheite Sinellines na sothei h hora apo ta nihia tis tigateras toy Mitsotaki

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ήρθε η ώρα να νικήσει το Φως του Έθνους και να ηττηθεί για πάντα το Σκότς του Μητσοτακισμού

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι είναι να περιμένεις 16 χρόνια να καταλάβεις με ιντριγκες και εξωθεν παρεμβάσεις (ΗΠΑ)το κόμμα που ο πατέρας σου ποτέ δεν πίστεψε και τελευταία στιγμή να μείνεις...μπουκάλα από τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ που για λόγους αρχών και για να μη προδώσει τη χώρα του έριξε το πατέρα σου; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΤΟ 1,9% ΤΗΣ ΔΗΣΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2,2%. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,2%. ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΗΛ.ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα δούμε ποτέ τα wikileaks του 1992 και 1993;; O Σαμαράς αποδείχτηκε Αμερικανοτσολιάς.